Nejprodávanější e-knihy - duben 2021
psychologie

Cesta nespoutané ženy - 20%
(5x)
Po bestselleru Cesta pravého muže - knize, která pomáhá statisícům mužů po celém světě spojit se se svou podstatou, zorientovat se v sobě, v ženách, sexu, kariéře a poslání - mají konečně i české čtenářky v rukou překlad Deidovy "bible" pro ženy.
psychologie
Ukázky

Cesta nespoutané ženy

194 Kč
155 Kč
Jak žít a vyhnout se syndromu vyhoření - 20%
(3x)
Živě a populárně napsaná knížka popisuje, co to syndrom vyhoření je a jak se rodí, přináší i tabulky s možností „obodovat se“ v naší konkrétní situaci, ale hlavně pomáhá hledat cestu, jak z téhle šlamastyky ven.
psychologie
Ukázky

Jak žít a vyhnout se syndromu vyhoření

249 Kč
199 Kč
Terapie tancem - 20%
Monografie osloví psychology, psychoterapeuty, psychiatry, pedagogy, speciální pedagogy, taneční profesionály i všechny milovníky tance.
psychologie
Ukázky

Terapie tancem

229 Kč
183 Kč
Emoce od A do P - 20%
Kniha oblíbeného psychiatra Radkina Honzáka nás provádí světem emocí. Jeho pilíře tvoří strach, hněv, smutek, radost, odpor a údiv – šest základních emocí, z nichž se skládá celé bohaté emoční spektrum.
psychologie
Ukázky

Emoce od A do P

200 Kč
160 Kč
Omluvy, které zařveš, se nepočítají - 20%
(1x)
Pět let poté, co se David oženil s Kristen, láskou svého života, zjistili, že má Aspergerův syndrom. Diagnóza objasnila, proč se David někdy chová divně.
psychologie
Ukázky

Omluvy, které zařveš, se nepočítají

284 Kč
227 Kč
Prober se! - 20%
Ceníte si upřímné komunikace, ale máte pocit, že jste pod tlakem neustálé vnitřní sebekontroly? Toužíte to jednou provždy změnit a cítit se při tom bezpečně?
psychologie
Ukázky

Prober se!

265 Kč
212 Kč
Psychopatův průvodce na cestě k úspěchu - 20%
Hodný psychopat přemýšlí jinak než běžní lidé, kdybychom i my jednali více sebevědomě, zachovávali si vždy chladnou hlavu, lépe využívali svůj šarm a soustředěně žili přítomným okamžikem, byli bychom v životě bezpochyby mnohem úspěšnějsí.
psychologie
Ukázky

Psychopatův průvodce na cestě k úspěchu

327 Kč
262 Kč
Váš čas je nekonečný - 20%
Podle autorovy teorie nezvládáme denní dávku času správně zpracovat. A přitom nám každý den nabízí času nezměrně mnoho. Problém spočívá v tom, že ho nedokážeme využít a to zejména v zaměstnání. V dnešní době se na nás valí tolik úkolů, že je velmi těžké je třídit a stoprocentně se jim věnovat.
psychologie
Ukázky

Váš čas je nekonečný

179 Kč
143 Kč
Jak vycházet s problémovými lidmi - 20%
Všichni známe ten typ lidí, co z každého setkání udělá kovbojku – vztahovačný kolega v práci, věčně si stěžující příbuzní.
psychologie
Ukázky

Jak vycházet s problémovými lidmi

212 Kč
170 Kč
Jedineční lidé - 20%
Autismus se obvykle popisuje jako seznam nedostatků, mezi něž patří potíže se sociální interakci, komunikační problémy a chování opakované pořád dokola. Terapie založená na tomto pohledu se v prvé řadě snaží zbavit člověka autistických symptomů.
psychologie
Ukázky

Jedineční lidé

198 Kč
158 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 164 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 17 > >>