Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2021
psychologie

Královna a divoška - 11%
Anselm Grün a jeho sestra Linda Jaroschová vybrali 14 ženských archetypů a spojili je s postavami biblických žen. Tyto biblické ženy, které představují vždy silnou stránku určitého archetypu, mohou současným ženám pomoci odhalit vlastní podstatu.
psychologie
Ukázky

Královna a divoška

250 Kč
222 Kč
Král, Válečník, Kouzelník, Milovník - 11%
(1x)
Tato kniha se snaží znovuobjevit, posílit a podpořit mužnost v mužích. Podle autorů je mužství utvořeno čtyřmi archetypickými mužskými energiemi, které jsou všem mužům vrozené a slouží různým účelům.
psychologie

Král, Válečník, Kouzelník, Milovník

269 Kč
239 Kč
Ať žijou mikrouti - 11%
Láska možná prochází žaludkem, ale celý náš život řídí útroby… Známý psychiatr, publicista a vysokoškolský pedagog píše poutavě, poučně, originálně i s humorem o střevním mikrobiomu, jemuž se také říká “střevní mozek”.
psychologie

Ať žijou mikrouti

314 Kč
279 Kč
Umění milovat - 11%
(2x)
Láska ve všech svých formách představuje základ tvořivé síly, aktivní péči o život, odpovědnost za život a úctu k životu. Praktický prožitek lásky má podobu čistě osobního zážitku, jenž může pociťovat pouze každý sám a ze svého nitra.
psychologie

Umění milovat

224 Kč
199 Kč
Muži jsou z Marsu Ženy z Venuše - 11%
(1x)
Praktický návod, jak zlepšit vzájemné porozumění a dosáhnout v partnerských vztazích toho, co od nich očekáváme. Nová předmluva autora po 30 letech, psaná jen pro české modernizované vydání.
psychologie

Muži jsou z Marsu Ženy z Venuše

314 Kč
279 Kč
Emoce od A do P - 11%
(1x)
Kniha oblíbeného psychiatra Radkina Honzáka nás provádí světem emocí. Jeho pilíře tvoří strach, hněv, smutek, radost, odpor a údiv – šest základních emocí, z nichž se skládá celé bohaté emoční spektrum.
psychologie

Emoce od A do P

270 Kč
240 Kč
70 cvičení pro zklidnění těla a mysli
V knížce najdete 70 jednoduchých tipů, rituálů a cvičení na ráno, dopoledne, odpoledne a večer, které můžete snadno začlenit do svého každodenního života. Pomohou vám zklidnit vaše tělo a mysl, stanete se díky nim spokojenějšími...
psychologie

70 cvičení pro zklidnění těla a mysli

89 Kč
Číše a meč, agrese a láska - 41%
(3x)
Riane Eislerová vypráví příběh začínající tisíce let předtím, než kam sahá nám známá historie. Příběh o tom, jak původně partnerské směřování západní civilizace odbočilo na násilnou cestu nadvlády a dominance, která trvala pět tisíc let.
psychologie
Ukázky

Číše a meč, agrese a láska

318 Kč
189 Kč
Krabička první pomoci + CD - 11%
Krabička první pomoci… a poslední naděje vám poradí, jak postupovat, chcete-li být sami sobě psychologem. Naleznete v ní řadu užitečných postupů, nápadů a testů.
psychologie

Krabička první pomoci + CD

264 Kč
234 Kč
Člověk a jeho symboly - 11%
Bohatě ilustrovaná kniha je prvním a jediným dílem, v němž C. G. Jung vykládá laickému čtenáři svou nesmírně vlivnou teorii symbolů, jak se projevují především ve snech.
psychologie

Člověk a jeho symboly

899 Kč
799 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 270 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 27 > >>