Nejprodávanější tituly - duben 2021
diety

(ne)Sladkosti - 20%
Kniha receptů je především určena všem, kteří trpí hyperurikémií (zvýšenou koncentrací kyseliny močové v krvi). Ta bohužel způsobuje bolest některých kloubů, může zapříčinit jejich deformaci a dochází také k tvorbě ledvinových kamenů.
diety
Ukázky

(ne)Sladkosti

69 Kč
55 Kč
Bezlepkové laskominy - 20%
Musíte ze zdravotních důvodů držet bezlepkovou dietu, ale rádi mlsáte? Nebo jen chcete z jídelníčku vypustit lepek a ochutnat bezlepkové moučníky? V kuchařce najdete desítky receptů na jednoduché, zdravé, bezlepkové, ale chuťově úžasné dezerty.
diety
Ukázky

Bezlepkové laskominy

82 Kč
66 Kč
Deník věčné dietářky
Držet redukční dietu se alespoň jednou ve svém životě rozhodla, nebo byla dohnaná, snad každá žena.
diety

Deník věčné dietářky

89 Kč
Hravě, zdravě, bezlepkově - 20%
rpíte alergií na lepek? Máte zdravotní problémy, které vás omezují ve výběru jídel? Nebuďte smutní. Autorka této kuchařky vám ukáže, že nemusíte jídelní omezení považovat za tragédii, nýbrž za možnost a výzvu změnit svůj celkový životní styl.
diety
Ukázky

Hravě, zdravě, bezlepkově

169 Kč
135 Kč
Pomalá dieta - Jak jíst pro potěšení, energii a zdraví - 11%
V Pomalé dietě Marc David ukazuje nový způsob, jak porozumět našemu vztahu k jídlu. Zaměřuje se na kvalitu a na možnosti, jak skrze potěšení z jídla proměnit a vylepšit metabolismus.
diety
Ukázky

Pomalá dieta - Jak jíst pro potěšení, energii a zdraví

410 Kč
364 Kč
OMG dieta - 11%
Pokud jste někdy drželi dietu a nepodařilo se vám zhubnout, byla chyba v dietě. Nastal čas zbavit se tuků novým způsobem. Unikátní OMG dietu sestavil autor, osobní trenér, pro své VIP klienty. Nyní může pomoci i vám.
diety
Ukázky

OMG dieta

233 Kč
207 Kč
Domácí krabičková dieta - 6%
Krabičková dieta je fenoménem současné doby a cílem této publikace je zpřístupnit tuto dietu pro každého.
diety

Domácí krabičková dieta

213 Kč
200 Kč
Netradiční plodiny pro diabetiky - 20%
Jakon, topinambur a stevie jsou u nás méně známé plodiny. Je to určitě škoda, protože je prokázáno, že jsou vhodnou potravinou pro diabetiky, a těch u nás každým rokem přibývá. Zajímavé jsou ale také pro ty z nás, kdo dbají na správnou výživu.
diety
Ukázky

Netradiční plodiny pro diabetiky

118 Kč
94 Kč
Výživa při pravidelném dialyzačním léčení - 11%
Tato příručka je určena především dialyzovaným nemocným a jejich partnerům a rodinám. Jejím cílem je stručné a jasné vysvětlení zásad zdravé výživy při chronickém selhání ledvin, léčeném dialýzou.
diety

Výživa při pravidelném dialyzačním léčení

164 Kč
146 Kč
Dna - nemoc králů - 11%
Proč se dně říká podagra? Je to opravdu nemoc králů? Může nás trápit ještě v současné době? Je skutečně nutná dieta bez purinů? To všechno jsou otázky, na které dává odpověď nová kniha docenta Lubomíra Kužely a nutriční terapeutky Věry Stejskalové.
diety

Dna - nemoc králů

164 Kč
146 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 30 položek
<< < 1 2 3