Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2021
relaxace a cvičení

Jóga podle čaker - 11%
Kniha, která nesmí chybět v knihovničce žádného studenta ani učitele jógy! Díky této dlouho očekávané knize uznávané odbornice na čakry Anodey Judith lépe pochopíte systém jógy a posunete svoji praxi o stupeň dál.
relaxace a cvičení

Jóga podle čaker

494 Kč
439 Kč
Omládněte s jógou za 2 x 7 dní - 11%
Staroindický výraz pro lékařství – ájurvéda – doslova znamená „znalost (pro dosažení) vysokého věku“. A právě ze staroindické lékařské tradice vychází André Van Lysebeth, vysvětluje, že proces stárnutí lze zpomalit, a poskytuje praktický návod.
relaxace a cvičení
Ukázky

Omládněte s jógou za 2 x 7 dní

233 Kč
207 Kč
Kettlebell Simple & Sinister - 11%
Kettlebell: Simple & Sinister je jasný a efektivní minimalistický program založený na fundamentálních cvicích autorova Hardstyle systému. Naučte se, jak používat tělocvičnu do ruky přímo od zdroje – člověka, který odstartoval kettlebell revoluci.
relaxace a cvičení

Kettlebell Simple & Sinister

359 Kč
319 Kč
Sport a jóga - 11%
Kniha Sport a jóga obsahuje podrobný rozpis cvičení na jedenadvacet týdnů s ilustračními fotografiemi jednotlivých ásán. Každému zájemci snadný a v praxi vyzkoušený návod k dosažení dokonalého souladu.
relaxace a cvičení

Sport a jóga

224 Kč
199 Kč
Klasické masáže - 11%
Tato kniha vznikla jako učební pomůcka pro studenty a absolventy kvalifikačních masérských kurzů. Kromě vlastních postupů při klasické masáži s bohatou fotodokumentací v ní zájemci najdou i další, pro ně velmi užitečné informace.
relaxace a cvičení

Klasické masáže

268 Kč
238 Kč
Jóga pro lepší flexibilitu - 11%
Na cestu za jógou můžete vykročit kdykoli a odkudkoli. Nezáleží na vzrůstu, formě nebo věku, tady jde o to, objevit svou sílu a propojit se s vlastním tělem a pohybem.
relaxace a cvičení

Jóga pro lepší flexibilitu

323 Kč
287 Kč
Jóga světlo života - 11%
Legenda B. K. S. Iyengar je jeden z vůdčích světových učitelů jógy a také jeden z prvních, kdo představil jógu Západu. Jeho předchozí kniha, Light on Yoga, se stala bestselerem a všichni studenti jógy ji dnes pokládají za klasický text.
relaxace a cvičení

Jóga světlo života

358 Kč
318 Kč
Obličejová jóga pro začátečníky - 11%
Obličejová jóga pro začátečníky nabízí techniky spočívající v jemném tlaku a masírování, které bez potíží zařadíte do každodenní péče o pleť.
relaxace a cvičení

Obličejová jóga pro začátečníky

242 Kč
215 Kč
Spojeni jógou - 11%
(1x)
24 nejzajímavějších osobností české jógy.
relaxace a cvičení

Spojeni jógou

314 Kč
279 Kč
Ásana jako symbol - 11%
Symbolické významy dvaceti základních ásan
relaxace a cvičení

Ásana jako symbol

242 Kč
215 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 54 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>