Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2021
politologie a politika

Vzdorující demokracie - 11%
(1x)
Kniha se v jednotlivých kapitolách přímočarým a srozumitelným jazykem zabývá klíčovými faktory současného vývoje Turecka.
politologie a politika

Vzdorující demokracie

179 Kč
159 Kč
Opium intelektuálů - 11%
(1x)
Kniha renomovaného francouzského filozofa, sociologa a politologa, jedné z největších postav sociálních věd 20. století, představuje vrchol autorova kritického zkoumání podstaty komunistických systémů a způsobů myšlení spojených s fenoménem komunismu
politologie a politika

Opium intelektuálů

383 Kč
340 Kč
Perfektní diktatura - 11%
(3x)
Současný čínský systém je ve své podobě ojedinělý – doposud se v lidských dějinách žádný takový nevyskytoval. Tato kniha vysvětluje, jak systém funguje a kam směřuje.
politologie a politika

Perfektní diktatura

293 Kč
260 Kč
Tajná dohoda - 11%
(5x)
Od vstupu Trumpa do Bílého domu už uplynul víc než rok, ale stále není jasné, jak mohl právě on vyhrát. Hardingova kniha přináší existenčně důležité informace.
politologie a politika
Ukázky

Tajná dohoda

312 Kč
278 Kč
V zajetí geografie - 11%
(7x)
Vladimir Putin o sobě říká, že je věřící a má silný vztah k ruské pravoslavné církvi. Je-li tomu tak, možná se každý večer před usnutím modlí a táže Boha: „Proč jen jsi na Ukrajině nestvořil nějaké hory?“
politologie a politika
Ukázky

V zajetí geografie

358 Kč
318 Kč
Demokratická monarchie, nedemokratická republika? - 11%
(1x)
Odborná kniha „Demokratická monarchie, nedemokratická republika? Kontinuity a zlomy mezi monarchií a republikou ve střední Evropě“ se věnuje přechodu mezi rakousko-uherskou monarchií a jejími nástupnickými státy, zejména Československem a Rakouskem.
politologie a politika

Demokratická monarchie, nedemokratická republika?

260 Kč
231 Kč
Smlouvy, pakty, dohody - 11%
O chodu dějin rozhodují již od počátků civilizace nejen konflikty, ale také – a to především – jednání, dohody, smlouvy. Právě ty tvoří důležité milníky historie, neboť stanovují pravidla a normy politického a společenského rozvoje.
politologie a politika

Smlouvy, pakty, dohody

224 Kč
199 Kč
Kdo vládne světu? - 11%
Nejnovější kniha intelektuála, filozofa a aktivisty Noama Chomského přináší důkladnou kritickou analýzu současné mezinárodní situace.
politologie a politika

Kdo vládne světu?

342 Kč
304 Kč
Hledání ztraceného smyslu revoluce - 6%
Kniha nabízí zcela nový pohled jak na dynamický vztah marxismu a mocenské politiky, tak na celkový politický a intelektuální vývoj ve středoevropských komunistických diktaturách po Stalinově smrti.
politologie a politika

Hledání ztraceného smyslu revoluce

338 Kč
318 Kč
Válka jinými prostředky - 11%
(1x)
Tato erudovaně, čtivě a srozumitelně napsaná publikace přináší cenné, do širokého sociálního kontextu zasazené poznatky z oblasti politické ekonomie, mezinárodních vztahů a geopolitiky.
politologie a politika
Ukázky

Válka jinými prostředky

437 Kč
388 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 84 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>