Nejprodávanější e-knihy - duben 2021

Dlužíš mi to, princezno!
Byla to láska a bylo to krásné… Ale nebylo jim to souzeno. Po letech dostal Theo možnost Sofii oplatit všechno, čím se na něm provinila.
Ukázky

Dlužíš mi to, princezno!

69 Kč
Spiknutí oběšenců
(5x)
Poblíž Benešova u Ploučnice buduje pro panovníka bratranec Marka z Vartemberka hrad Ostrý. Od počátku stavbu provázejí potíže, a proto Marek požádá o pomoc svého švagra Oldřicha z Chlumu.
Ukázky

Spiknutí oběšenců

199 Kč
Civilizace
(2x)

Román Civilizace stojí na této hypotéze: Atahualpa, vládce Incké říše, se vylodí v Evropě Karla V. Habsburského. Jak to zde vypadá? Španělská inkvizice, Lutherovy reformy, rodící se kapitalismus.

Ukázky

Civilizace

278 Kč
Poprava
(2x)
Nedaleko prezidentského sídla Bessastadir je na místě bývalého popraviště nalezen oběšený muž.
Ukázky

Poprava

382 Kč
Vědomí a realita
(2x)

Za záhadami lidské mysli s uznávaným českým neurovědcem Co je to vlastně vědomí a jaký má vztah k tělu? Renomovaný neurobiolog a profesor psychiatrie Jiří Horáček v rozhovoru s Danielou Drtinovou odhaluje fascinující fakta o lidské mysli.

Ukázky

Vědomí a realita

249 Kč
Nevidím ani tmu
(3x)
Kde zůstaly ženy? napadlo Aleše Palána během příprav budoucího knižního projektu. Jeho protagonisty budou totiž bez výjimky samí muži, kteří zvolili útěk jako formu osvobození od okolního světa, aby si mohli stvořit ten vlastní. Copak ženy neutíkají?
Ukázky

Nevidím ani tmu

299 Kč
Agnessa
(3x)
Vzpomínky Agnessy Mironovové, které podle jejího vyprávění zaznamenala orální historička Mira Jakovenková, poprvé otevírají dveře do pokojů a salonů Stalinových katů, nejvýše postavených důstojníků sovětské tajné policie.
Ukázky

Agnessa

168 Kč
Dokonalý zločin
(4x)
Mrtvola nalezená pod útesem. Žena s podřezanými žílami ve vaně. Muž zabitý elektrickým proudem. Série podivných sebevražd přivede vyšetřovatele Luca Callanacha a Avu Turnerovou k myšlence, že za činy se skrývá sériový vrah s mrazivou schopností zinscenovat místo neštěstí.
Ukázky

Dokonalý zločin

299 Kč
Kavárna U Anděla 3: Dcery naděje
(1x)
Wiesbaden, 1959 Kavárnu U Anděla nyní vede dcera Hilda a vnáší do tradičního domu svěží vítr. Skutečnou šťastnou náhodou se stane nový cukrář, jehož svůdné dortové kreace lákají do kavárny čím dál víc hostů. Hilda a její sestřenice Luisa však mají obavy o své osobní štěstí.
Ukázky

Kavárna U Anděla 3: Dcery naděje

279 Kč
Čajovna v Tokiu
(8x)
Fiona je vášnivá fotografka a už dlouho se touží podívat do Japonska.
Ukázky

Čajovna v Tokiu

339 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>