Nejprodávanější hudba - duben 2021

Kdyby prase mělo křídla
Nejlepší písničky pro děti v dokonale remasterovaném zvuku!

Kdyby prase mělo křídla

267 Kč
Studánko rubínko
Studánko rubínko je počinem Jiřího Pavlici a Hradišťanu v kategorii hudby pro děti. Tři desítky písní na verše Jana Skácela, Františka Halase, Miloslava Bureše, Věry Provazníkové, Františka Nechvátala a lidovou poezii, které nás provedou jarem od prvních sněženek přes velikonoční svátky až po svátek sv. Jana.

Studánko rubínko

269 Kč
Avjam Pale
Terne Čhave dokáží být stejně živelní jak ve studiu, tak na koncertech. Hutnost soundu této romské kapely (čtyři kytary, baskytara, bicí, perkuse) podpořená několika hosty (housle, dechy) doplňuje výborné vícehlasy (se vzácným hostem Idou Kelarovou) a nosné melodické nápady.

Avjam Pale

134 Kč
Celebrate the Music of Peter Green and the Early Years of Fleetwood Mac
Album je záznamem unikátního koncertu, na kterém byla vzdána pocta legendárnímu kytaristovi, a rovněž druhému spoluzakladateli Fleetwood Mac, Peteru Greenovi a rané tvorbě této kapely, která se hluboce vepsala do dějin populární hudby.

Celebrate the Music of Peter Green and the Early Years of Fleetwood Mac

1 385 Kč
Country hity
Country hudba patří k nejoblíbenějším žánrům u nás. Na novém výběru toho nejlepšího najdete i aktuální interprety, kteří se coiuntry u nás věnují.

Country hity

323 Kč
Fly...Tak leť!
Vladimír Václavek ve spolupráci s Pavlem Šmídem nahráli nové studiové album, které vzniklo v nahrávacím studiu Rustical Records v Brně v produkci Martina Píra a Pavla Šmída.

Fly...Tak leť!

269 Kč
Nebudu bydlet v Québecu
(1x)
Album Jiřího Dědečka Nebudu bydlet v Québecu přináší – po jedenácti letech od vydání CD natočeného se skupinou Úterý – nový autorův repertoár. Tradičně syrové a přímočaré písně jako Potkan, Sněmovní, Udavači.---

Nebudu bydlet v Québecu

270 Kč
Undiscovered
Album Undiscovered uspořádala manželka a dlouholetá spolupracovnice Ivana Krale Cindy Hudson z jeho pozůstalosti. Jde o nikdy nevydané nahrávky v autentické podobě, a to starších i několika posledních písniček.

Undiscovered

332 Kč
Věci jinak
Radek Banga jako frontman skupiny Gipsy.cz působí na české hudební scéně už od třinácti let. Od té doby vydal mnoho úspěšných nahrávek, získal řadu ocenění a vystupoval po celém světě, včetně slavného festivalu v britském Glastonbur

Věci jinak

316 Kč
16 nej od táborových ohňů
16 nej od táborových ohňů - ucelená přehlídka skvělých a muzikantsky košatých písniček!

16 nej od táborových ohňů

233 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 107 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 11 > >>