Nejprodávanější audioknihy na CD - duben 2021

Luisa a Lotka
Veselý, nevšední příběh dvou devítiletých děvčat, která se náhodně poznají o prázdninách na táboře. Zjistí, že jsou vlastně sestry-dvojčata, která žila po rozvodu rodičů odděleně v jiných městech.

Luisa a Lotka

260 Kč
Němý křik
(4x)
Déle než měsíc vévodil Němý křik žebříčku bestsellerů britského Amazonu.

Němý křik

314 Kč
Dobrodružství pavouka Čendy
(1x)
Pavouk Čenda a jeho kamarádka dřevěná kukačka spolu žijí ve starém opuštěném domě. Zaběhnutý řád však jednoho dne naruší zloděj a pak i lopaty buldozérů, které začnou dům bourat. Všechno zlé ale bývá pro něco dobré.

Dobrodružství pavouka Čendy

179 Kč
25 strašidelných pověstí
25 známých českých strašidel představuje audiokniha pověstí určených malým i velkým posluchačům!.

25 strašidelných pověstí

297 Kč
Baskervillský pes
(1x)
Jedinečné líčení atmosféry tajemství a hrůzy z událostí, které se zprvu vzpírají logickému chápání, činí z Baskervillského psa nejslavnější Doylův detektivní román.

Baskervillský pes

314 Kč
Děvčátko
(1x)
Uprostřed poklidného květnového dne je přepadena banka v samém centru Prahy a osamělý střelec v ní drží nevinné rukojmí.

Děvčátko

314 Kč
Dobrodruh
(2x)
Fred sleduje z okénka malého letadla tajuplnou džungli pod sebou. Vždycky snil o tom, že bude dobrodruhem a objevitelem neznámých zemí. Kéž by mohli přistát a probádat to tam. Netuší, že už za pár chvil se jeho přání splní. Letadlo se zřítí....

Dobrodruh

287 Kč
Hrad mrtvých
Šlechtic Raimund z Pušperku doprovázel Elišku Přemyslovnu na její svatbu s Janem Lucemburským ve Špýru.

Hrad mrtvých

269 Kč
M+ B+ M
(2x)
M+B+M. Josef Mašín, Josef Balabán, Václav Morávek. Tři králové z doby nacistické okupace. Nezpochybnitelní hrdinové, kteří neváhali riskovat a položit životy za osvobození Československa....

M+ B+ M

329 Kč
Masopustní maškary
Napínavý detektivní příběh odehrávající se v polovině 13. století líčí první setkání druhorozeného syna pána z Chlumu s budoucím králem železným a zlatým.

Masopustní maškary

179 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 307 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 31 > >>