Nejprodávanější knihy - duben 2021
dům a zahrada

Zahrada do vázy - 11%
Co může být krásnější ozdobou domova či milejším dárkem, než voňavá a bohatá kytice čerstvých květin? A vůbec to nemusí být květiny kupované, často vypěstované neohleduplně a cestující z velké dálky.
dům a zahrada
Ukázky

Zahrada do vázy

404 Kč
359 Kč
Farma která nás živí
Sleduj v průběhu celého roku život na farmě. Poznej činnosti, které je potřeba na rodinné farmě dělat, různá zvířata, plodiny, stroje.
dům a zahrada

Farma která nás živí

134 Kč
Příběhy hudebních nástrojů - 11%
Cvrček Dalibor by se rád stal muzikantem.
dům a zahrada

Příběhy hudebních nástrojů

224 Kč
199 Kč
Rekonstrukce roubených staveb - 11%
Druhé, upravené a rozšířené vydání knihy Rekonstrukce roubených staveb je praktickým návodem, který čtenáře provede úskalími oprav a ukáže mu možnosti bezpečné cesty k cíli.
dům a zahrada

Rekonstrukce roubených staveb

449 Kč
399 Kč
Rok včelaře
Kniha Rok včelaře představuje ideální úvod do domácího včelaření. Prostřednictvím mnoha názorných fotografií ukazuje postup tří včelařských nováčků během jejich prvního roku se včelami...
dům a zahrada

Rok včelaře

179 Kč
Slepice – snadný chov bez starostí - 11%
Čerstvá vejce od zdravých slepic. Každý den jedno vajíčko od vlastní slepice – kdo by o tom nesnil? I děti budou mít radost, když se budou denně vydávat hledat vajíčka k snídani. Přeneste si na zahrádku kousek venkovského života?
dům a zahrada

Slepice – snadný chov bez starostí

143 Kč
127 Kč
Výcvik štěněte den po dni - 11%
Jak si pejska vybrat? Jak před jeho příchodem zabezpečit byt a zahradu? Kolik spánku štěně potřebuje a jak ho správně nakrmit? J
dům a zahrada

Výcvik štěněte den po dni

359 Kč
319 Kč
Zahradničení bez rytí - 11%
(1x)
Zahradničit bez rytí – je to vůbec možné? A proč vlastně? Autoři této knihy (a mnozí jiní) svou zahradu tímto způsobem obdělávají již celá desetiletí. Ušetří si tak spoustu času i práce.
dům a zahrada
Ukázky

Zahradničení bez rytí

403 Kč
358 Kč
Zelené pokoje - 11%
Jak můžete proměnit svou zahradu, aby byla intimnější a útulnější? Jaké ověřené postupy a architektonické triky a prvky využít, aby vám přinášela radost každý den v roce? Nechte se inspirovat!
dům a zahrada
Ukázky

Zelené pokoje

629 Kč
559 Kč
Jak správně krmit psa
Stále více majitelů psů si láme hlavu nad tím, co dát do psí misky. A názory se široce rozcházejí. Jedno je však jasné: výživa psa by měla být zdravá a pestrá a našeho čtyřnožce by měla zásobovat vším, co v příslušných fázích svého života potřebuje.
dům a zahrada

Jak správně krmit psa

134 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 141 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 15 > >>