Nejprodávanější e-knihy - duben 2021
ekonomie

Příběh studia Pixar - 20%
Když Steva Jobse propustili začátkem 90. let 20. století z Applu, koupil prakticky neznámou grafickou společnost Pixar. Aniž by ho osobně znal, zavolal jednoho dne mladému právníkovu s diplomem z Harvard – Lawrenci Levymu.
ekonomie
Ukázky

Příběh studia Pixar

229 Kč
183 Kč
Umění míru - 20%
„Umění míru má doplňovat to, co schází.“ – Morihei Uešiba Inspirativní učení, která toto vydání obsahuje, nám ukazují, že pravá cesta bojovníka se zakládá na soucitu, moudrosti, nebojácnosti a lásce k přírodě.
ekonomie
Ukázky

Umění míru

99 Kč
79 Kč
Wall Street, banky a americká zahraniční politika - 19%
Významný americký ekonom Murray N. Rothbard v této knize ukazuje, jak jsou samy bohaté elity schopné manipulovat světovými událostmi skrze své napojení na státní moc.
ekonomie
Ukázky

Wall Street, banky a americká zahraniční politika

42 Kč
34 Kč
Začínáme podnikat - 20%
Publikace zkušených autorů ukazuje, jak hledat podnikatelské nápady a objevovat podnikatelské příležitosti, jak svůj nápad strukturovat do podoby byznys modelu, jak vytvořit zakladatelský rozpočet a podnikatelský plán a jaké jsou možnosti financování začínajících podnikatelů.
ekonomie
Ukázky

Začínáme podnikat

297 Kč
238 Kč
Investice - 20%
(1x)
Publikace stručně a přístupně shrnuje více než 25 let autorových zkušeností na kapitálových trzích. Srozumitelnosti pomáhá bohatá grafická příloha. Nevyžaduje žádné zvláštní znalosti matematiky, makroekonomie nebo účetnictví.
ekonomie
Ukázky

Investice

280 Kč
224 Kč
Mikroekonomie - 20%
V pořadí již šesté výrazně aktualizované a doplněné vydání první původní české učebnice mikroekonomie předních pedagogů VŠE v Praze je zaměřena na základní mikroekonomická témata, jako jsou rozhodování spotřebitele jakožto základu pro odvození poptávky, teorie firmy či chování podnikatelských subjektů v různých tržních strukturách.
ekonomie
Ukázky

Mikroekonomie

729 Kč
583 Kč
Skvělý ScrumMaster - 20%

Vše, co by měl každý skvělý ScrumMaster vědět Průvodce pro všechny ScrumMastery, agilní kouče a leadery, kteří chtějí transformovat svoje organizace.

ekonomie
Ukázky

Skvělý ScrumMaster

279 Kč
223 Kč
Účetnictví 2017 - 20%
V učebnici máte k dispozici vše, co potřebujete znát o účetnictví, a to v aktuálním znění od 1. ledna 2016. Problematika je vysvětlena od základních pojmů až po praktické účtování. Pomocí srozumitelného a podrobného výkladu jednotlivých účtových tříd si rychle osvojíte nejen základy účtování.
ekonomie
Ukázky

Účetnictví 2017

189 Kč
151 Kč
Účetnictví společenství vlastníků jednotek v praxi - 2.vydání - 20%
Jste statutárním orgánem SVJ, zabýváte se účetnictvím SVJ nebo se jen zajímáte o problematiku bytového spoluvlastnictví? Pak právě vám bude tato kniha neocenitelnou pomůckou...
ekonomie
Ukázky

Účetnictví společenství vlastníků jednotek v praxi - 2.vydání

195 Kč
156 Kč
Jak hledat zaměstnance v 21. století - 20%
Hledáte moderní metody pro efektivní hledání nových lidí? Chcete rozumět oblasti náboru a dokázat najít specialisty ve vašem oboru? Pak je tato kniha určena právě vám.
ekonomie
Ukázky

Jak hledat zaměstnance v 21. století

509 Kč
407 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 80 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>