Nejprodávanější audioknihy na CD - duben 2021

Mayday
Cestující jsou na svých místech, motory se roztáčejí, věž dává povolení ke startu. Pasažér John Berry, amatérský pilot, má stejně jako ostatní, pocit, že začíná další běžný let jednoho z nejmodernějších dopravních letadel. Jenže toto zdání netrvá dlouho.

Mayday

269 Kč
Sběratelé ostatků I.
Martin ze Stvolna se vrací do své rodné země, aby dokončil studia na nově založené pražské univerzitě. Zaplete se však do sporů s mocnými Rožmberky.

Sběratelé ostatků I.

359 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 3.
Nejdelší a nejdestruktivnější večírek, jaký se kdy konal, vstupuje do čtvrté generace…

Stopařův průvodce Galaxií 3.

314 Kč
Vlasta Burian
Četba z knihy významného filmového historika o mimořádném životě krále komiků, doplněná autentickými nahrávkami Burianových výstupů.

Vlasta Burian

297 Kč
Z mého severoitalského deníku
„Ano, i jeden polibek může být polibkem smrti. Což je obzvláště tady, ve vroucí Itálii, katastrofa. Emoce a láska se nedají vměstnat jen do žhavých pohledů a slov, cezených přes roušku jako špagety přes sítko...“ Jak prožívá těžkou koronavirovou pandemii v Itálii roku 2020 česká rodina v dolomitském podhůří?

Z mého severoitalského deníku

269 Kč
Život v zahradě
(5x)
Mezi záhony lze kromě plevele a cestiček najít také inspiraci, štěstí a občas i spisovatele.

Život v zahradě

297 Kč
Hostující profesoři
(1x)
Škola hrou a taky základ života. Ale i expert by užasl, jak se učí tady…

Hostující profesoři

323 Kč
Spasitel
(9x)
6. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi. Píše se srpen 1991. Na letním táboře Armády spásy je znásilněna čtrnáctiletá dívka.

Spasitel

359 Kč
Správná pětka na útěku
Zpátky na Kirrin! Julián, Dick, George, Anna a pes Tim tráví další prázdniny na svém ostrově. Jedné noci zachytí záhadné světelné signály přicházející z neznámé lodě.

Správná pětka na útěku

251 Kč
Stela a 16 huskyů + Stela v zemi tučňáků
Jedenáctiletá Stela žije sice v zapadlé horské vesničce, ale o dobrodružství nemá nouzi. S dědečkem, tatínkem mašérem a smečkou šestnácti psů má o zábavu postaráno každý den. A co teprve, když se vydají na velké závody psích spřežení až na Aljašku!

Stela a 16 huskyů + Stela v zemi tučňáků

233 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 307 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 31 > >>