Nejprodávanější tituly - duben 2021
ženy

Poslední rivalka Coco Chanel

Světu módy vládne v roce 1938 Paříž, ale té vládnou dvě královny...

Legendární rivalita Coco Chanel a Elsy Schiaparelli přinesla světu úchvatné módní kreace... a také výrazně ovlivnila mnoho životů.

ženy

Poslední rivalka Coco Chanel

179 Kč
Reniin deník
15. července 1942, středa

Pamatuj si tenhle den; pamatuj si ho dobře. Budeš o něm vyprávět budoucím generacím. Od dnešních 8 hodin jsme uzavřeni v ghettu. Tady teď žiju. Svět je ode mě oddělen a já jsem oddělena od světa.
ženy
Ukázky

Reniin deník

358 Kč
Zabít není snadné
Oceňovaná nizozemská spisovatelka Wilma Geldofová zpracovala ve svém románu osudy nejmladší válečné odbojářky své země, Freddie Oversteegenové, která se ve čtrnácti letech aktivně zapojila do boje proti nacistům.
ženy

Zabít není snadné

350 Kč
Zápisník Dory Maarové
Uznávaná fotografka, malířka, básnířka, členka surrealistické skupiny.
ženy

Zápisník Dory Maarové

314 Kč
Dáma z dobré rodiny
Alva Smithová a její dvě sestry přijíždějí na konci 19. století do New Yorku. Po válce Severu proti Jihu jim nezůstalo nic jiného než dobré jméno.
ženy

Dáma z dobré rodiny

359 Kč
Doma je všude
(1x)
Paměti slavné rakouské novinářky narozené v Praze.
ženy

Doma je všude

296 Kč
Holka ze sekáče
(1x)

Už v břiše jsem věděla, že něco není v pořádku. Nejsem žádná holka, která prodává oblečení v second handu. Jsem holka, kterou vlastní mamka nechala napospas v porodnici. Rozhodla jsem se vyprávět svůj příběh o tom, jaký to je být adoptovaným dítětem, teenagerem bez biologických rodičů a dospělým, co se s tím vším musí nějak vyrovnat.

ženy
Ukázky

Holka ze sekáče

249 Kč
Krvavé jahody
(7x)
Krvavé jahody vypraví děsivé svědectví Věry Sosnarové deportované ve čtrnácti letech spolu s devítiletou sestrou Naďou a jejich ruskou matkou – petrohradskou emigrantkou Ljubou Mělkinovou – z Brna do Sovětského svazu.
ženy

Krvavé jahody

260 Kč
Paní smrt
Ljudmila Michajlovna Pavličenková (1916–1974) byla jednou z nejúspěšnějších a nejobávanějších žen odstřelovaček všech dob. Když Hitler v červnu 1941 zahájil operaci Barbarossa, opustila univerzitní studia a vstoupila do Rudé armády.
ženy

Paní smrt

359 Kč
Ženy o ženách
(2x)
Kniha Ženy o ženách: Intimita tvorby českého ženského filmového a literárního dokumentu přináší dvacet osm rozhovorů s dvaceti devíti ženami tvořícími v Česku dokumentární obsah.
ženy

Ženy o ženách

792 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 59 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>