Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2021
ženy

Doma je všude
(1x)
Paměti slavné rakouské novinářky narozené v Praze.
ženy

Doma je všude

296 Kč
Krvavé jahody
(7x)
Krvavé jahody vypraví děsivé svědectví Věry Sosnarové deportované ve čtrnácti letech spolu s devítiletou sestrou Naďou a jejich ruskou matkou – petrohradskou emigrantkou Ljubou Mělkinovou – z Brna do Sovětského svazu.
ženy

Krvavé jahody

260 Kč
Paní smrt
Ljudmila Michajlovna Pavličenková (1916–1974) byla jednou z nejúspěšnějších a nejobávanějších žen odstřelovaček všech dob. Když Hitler v červnu 1941 zahájil operaci Barbarossa, opustila univerzitní studia a vstoupila do Rudé armády.
ženy

Paní smrt

359 Kč
Ženy o ženách
(2x)
Kniha Ženy o ženách: Intimita tvorby českého ženského filmového a literárního dokumentu přináší dvacet osm rozhovorů s dvaceti devíti ženami tvořícími v Česku dokumentární obsah.
ženy

Ženy o ženách

792 Kč
Sběrná kniha
(6x)
Známý spisovatel a historik Pavel Kosatík přináší nejucelenější pohled na dílo a život Heleny Třeštíkové od jejího dětství do současnosti. Režisérka vypráví o vlastní rodině i o zrodu nejslavnějších filmů.
ženy
Ukázky

Sběrná kniha

268 Kč
Ženy s korunou

Úkolem této knihy je ukázat na životních osudech žen, které se pohybovaly v bezprostřední blízkosti královských trůnů, jak moc se jejich osudy podobají životním cestám každého z nás.

ženy

Ženy s korunou

269 Kč
Kočka, která nikdy nespí II. / The Cat Who Never Sleeps II
Tato kniha vznikla z přání podat u příležitosti životního jubilea svědectví o životě a díle osobnosti, která se stala takřka veřejnou institucí české společnosti. Zaznamenává v mozaice výpovědi svědků jednoho života.
ženy

Kočka, která nikdy nespí II. / The Cat Who Never Sleeps II

270 Kč
Případ Pavlína
(5x)
Informace o dramatickém dětství a začátcích modelky a herečky Pavlíny Pořízkové můžeme nalézt v různých mediálních zdrojích zhruba od doby, kdy budoucí světové hvězdě bylo šest let. Dnes poprvé její příběh vychází v románovém zpracování.
ženy
Ukázky

Případ Pavlína

258 Kč
Dům v Bretani
(20x)
Je možné začít ve zralém věku druhý život?
ženy
Ukázky

Dům v Bretani

242 Kč
Vzpomínání
Tlumočnice a překladatelka Dagmar Steinová (*1922) v knize vypráví svůj životní příběh.
ženy

Vzpomínání

224 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 50 položek
<< < 1 .. 3 4 5