Nejprodávanější Kniha - duben 2021
dospívající mládež

Mor - 11%

Matka je v sanatoriu. Otec je despota. Venku je mor. Róse je třináct. Má dva starší bratry, despotického otce a tuberkulózní matku, která je již dlouhé měsíce v sanatoriu v Alpách. Matka se má vrátit, ale nevrací se.

dospívající mládež

Mor

179 Kč
159 Kč
Skoro směšná story - 11%
Patnáctiletý Craig Gilner je v koncích, na vysněné škole dosahuje jen průměrných výsledků, nezvládá tempo výuky, nezvládá život. Večery tráví poflakováním se svým nejlepším kamarádem a kolotoč povinností a útěků v něm vyvolává deprese.
dospívající mládež

Skoro směšná story

269 Kč
239 Kč
Garfield 14: Široko daleko - 11%
Další pokračování rozpustilých dobrodružství štíhlého, sympatického, neustále bdícího a dobře naladěného kocoura, který má rád pondělky a jídlo pro něj není formou drogové závislosti.
dospívající mládež

Garfield 14: Široko daleko

89 Kč
79 Kč
Hraničářův učeň - Kniha čtvrtá - Nositelé dubového listu - 11%
(1x)
Blíží se jaro a Will s Evanlyn mohou konečně prchnout ze Skandie. Evanlyn je však unesena temudžajskými jezdci, příslušníky početného národa, který obývá rozlehlé stepi na východ od Skandie.
dospívající mládež

Hraničářův učeň - Kniha čtvrtá - Nositelé dubového listu

314 Kč
279 Kč
Hraničářův učeň - Kniha šestá - Čaroděj na severu - 11%
(1x)
Will coby plnohodnotný hraničář pečující o vlastní léno se záhy přesvědčí, že v každé, dokonce i v té sebeospalejší díře se mohou dít věci ohrožující životy lidí i bezpečnost celého království.
dospívající mládež

Hraničářův učeň - Kniha šestá - Čaroděj na severu

314 Kč
279 Kč
Clarice Beanová - Teď se tam nedívej - 6%
Třetí díl volné trilogie pro mladé čtenáře. Clarice Beanová si pořídí Sešit obav, a zapisuje si tam své nejhorší obavy - protože věci nejsou tak hrozné, když si uděláte seznam. Když pak ty věci vyřešíte, můžete si je odškrtnout.
dospívající mládež

Clarice Beanová - Teď se tam nedívej

236 Kč
222 Kč
Až včera dorazíš - 6%
(1x)
Dvanáctiletá Miranda začne zničehonic zažívat spoustu podivných věcí. A tak se vydává na napínavou cestu, během které do sebe začne všechno zapadat a na jejímž konci stojí fascinující odhalení.
dospívající mládež

Až včera dorazíš

220 Kč
207 Kč
Třináct - 11%
Třetí pokračování mimořádně úspěšné série bestselerové autorky Lauren Myracleové navazuje na populární tituly JEDENÁCT a DVANÁCT, ale pobaví vás i zcela samostatně. Viki má totiž nezapomenutelný smysl pro humor a její kuráž a optimistický pohled na svět
dospívající mládež

Třináct

268 Kč
238 Kč
Svatba s překážkami - 6%
Isis se má proti své vůli provdat za Strážce Donžonu. Strážce si ale na věno musí půjčit a do zástavy dává Donžon. Pokud půjčku včas nesplatí, připadne Donžon Vilému Delacourtovi...
dospívající mládež

Svatba s překážkami

253 Kč
238 Kč
Dračí hřbitov - 6%
(3x)
Další kniha komiksové série renomovaných autorů.
dospívající mládež

Dračí hřbitov

253 Kč
238 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 51 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>