Nejprodávanější tituly - duben 2021
společenské vědy

Vladař - 11%
(1x)
Jeden ze skvostů světové literatury, v němž politik, diplomat a spisovatel Niccolo Machiavelli vytvořil jakýsi manuál vlády, učebnici určenou vladařům i všem, kteří je obklopují.
společenské vědy

Vladař

269 Kč
239 Kč
Velký nivelizátor - 11%
Od dob, kdy lidé začali obdělávat půdu, chovat hospodářská zvířata a předávat své úspory příštím generacím, stala se ekonomická nerovnost určujícím rysem naší civilizace.
společenské vědy

Velký nivelizátor

628 Kč
558 Kč
Vraťme Americe její velikost - 76%
(3x)
Slavná kniha amerického prezidentského kandidáta, kde říká: „Nastal čas navrátit Ameriku jejím právoplatným majitelům – americkému lidu.
společenské vědy
Ukázky

Vraťme Americe její velikost

198 Kč
48 Kč
Soudruzi! - 11%
Ve své "Historii komunismu" autor zkoumá vznik i rozvoj tohoto hnutí a analyzuje příčiny jeho neslavného konce. Znepokojivé, přesvědčivě napsané a brilantními argumenty podložené vynikající historické dílo.
společenské vědy

Soudruzi!

448 Kč
398 Kč
Ruka noci podaná - 11%
(1x)
Když cítíme obavy a zaženeme je, tak se vrátí v méně nápadné podobě, ale silnější. Pokud se začneme na krizi připravovat, kupodivu pocítíme ulehčení. Tato kniha je o rodinné přípravě na krizi, která možná nikdy nenastane.
společenské vědy

Ruka noci podaná

449 Kč
399 Kč
Kdo ví, kde budu zítra
(4x)
Jak to dopadne, když si uznávaný komentátor Jindřich Šídlo sedne s Tomášem Etzlerem, spolupracovníkem americké CNN a bývalým reportérem České televize v Číně, a povídají si o novinařině?
společenské vědy
Ukázky

Kdo ví, kde budu zítra

279 Kč
Kognitivně-behaviorální přístupy v praxi pedagoga - 11%
Kognitivně-behaviorální terapie je v současnosti jednou z nejpopulárnějších a nejžádanějších terapií.
společenské vědy

Kognitivně-behaviorální přístupy v praxi pedagoga

179 Kč
159 Kč
Příběh školní šikany - 11%
Představit nejdůležitější poznatky o školním šikanování na pozadí příběhu, který vtáhne čtenáře do děje – to je cílem této neobvyklé učebnice.
společenské vědy

Příběh školní šikany

162 Kč
144 Kč
V zemi babišismu a buranokracie - 11%
Kniha publicisty a předsedy Klubu na obranu demokracie Bohumila Doležala prostřednictvím jeho článků mapuje sedmileté období od nástupu „Nových pořádků“ v roce 2013, tedy zejména důsledky prezidentství Miloše Zemana a mocenského vzestupu A. Babiše.
společenské vědy

V zemi babišismu a buranokracie

251 Kč
223 Kč
Cesta z nevolnictví - 11%
(1x)
Druhý díl sociologického bestselleru Prolomení hradeb je určen především rodičům, kteří se bojí o budoucnost svých dětí a zároveň se smutkem zjišťují, že slova jako "vlast", "národ" nebo "svoboda" pro ně mnoho neznamenají.
společenské vědy

Cesta z nevolnictví

207 Kč
184 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 560 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 56 > >>