Nejprodávanější tituly - duben 2021
zdravá výživa

Kuchařka ze Svatojánu - zdraví z kuchyně - 11%
Nová dávka zdravých receptů populární food blogerky Evy Francové.
zdravá výživa

Kuchařka ze Svatojánu - zdraví z kuchyně

359 Kč
319 Kč
Lehká kuchyně - 11%
(4x)
„Celý život jsem na dietě a vlastně nevím na jaké. Mám nadváhu prolínající se s obezitou a strašnou chuť s tím něco udělat. Nejde ale o dietu, která jednou skončí, jde o způsob, jak to vyřešit z gruntu."
zdravá výživa
Ukázky

Lehká kuchyně

413 Kč
367 Kč
Zdravé talíře
Originální kuchařská kniha Jitky Soukupové přináší více než 100 receptů, tipů a rad pro vegetariány, vegany, „bezlepkáče“ i „masožrouty“ – zkrátka pro všechny, kdo chtějí jíst zdravě.
zdravá výživa
Ukázky

Zdravé talíře

129 Kč
Rýže - 11%
(1x)
Kniha o 160 stranách je rozdělena do 8 kapitol. Najdete v ní polévky, přílohy i jídla z celého světa, v nichž hraje hlavní roli rýže (paella, džuveč, biryani, pilaf…).
zdravá výživa

Rýže

359 Kč
319 Kč
WHOLE30 - 11%
Program Whole30 autorů Melissy a Dallase Hartwigových již pomohl statisícům lidí změnit způsob přemýšlení o jídle, vlastním těle a celém životě. Přístup Whole30 vede ke snadnějšímu zhubnutí a lepšímu zdraví, ruku v ruce s vylepšením kvality spánku.
zdravá výživa

WHOLE30

584 Kč
519 Kč
Hubneme s Měsícem - 11%
Knížka Hubneme s Měsícem je sestavena z receptů, vztahujících se k pohybům Měsíce a k jeho postavení vůči znamením Zvěrokruhu.
zdravá výživa

Hubneme s Měsícem

170 Kč
151 Kč
Jídlo na prvním místě - 11%
(6x)
To, co se dozvíte v této mimořádné knize, zní jako zázrak. Obnova sil, lepší trávení, zbavení se zdravotních problémů a jen tak mimochodem optimalizace hmotnosti.
zdravá výživa

Jídlo na prvním místě

341 Kč
303 Kč
Krásné, ale jedovaté aneb Rodičové, opatrnosti není nikdy - 11%
Knížka je určena především rodičům, kteří chodí s dětmi do parků, do přírody nebo mají vlastní zahradu či pěstují pokojové květiny.
zdravá výživa

Krásné, ale jedovaté aneb Rodičové, opatrnosti není nikdy

170 Kč
151 Kč
Makrobiotické dobroty babiček Dáši a Světlany
Návštěva babičky s sebou v mysli každého z nás neodmyslitelně nese příslib něčeho dobrého na zub. Moudrá babička tedy může využít situace...
zdravá výživa

Makrobiotické dobroty babiček Dáši a Světlany

89 Kč
Rakytník - 11%
Kniha seznamuje s léčivými vlastnostmi a dalšími pozitivy této rostliny, radí, jak pěstovat a také jak plody a další části rakytníku prakticky využívat – najdete zde recepty na šťávy, džemy, saláty, čaje, ale také masti, dokonce víno apod.
zdravá výživa
Ukázky

Rakytník

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 66 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>