Nejprodávanější Kniha - duben 2021
výchova a rodina

Škola srdce(m) - 11%

Tuto knihu autor napsal s myšlenkou na všechny, kterým není jedno, jakou školu jejich děti navštěvují. Původně ale především na ty rodiče, kteří se rozhodli zapsat své děti na waldorfskou školu nebo kteří o tom uvažují.

výchova a rodina

Škola srdce(m)

205 Kč
182 Kč
Děti, poslové z neznáma - 11%
Kniha známého autora nabourává vžité představy, že děti jsou naším majetkem, příležitostí k naší manipulaci, materiálem k našemu svévolnému tvarování podle svých představ. Ukazuje, jak můžeme pouze asistovat při jejich samostatném vývoji ...
výchova a rodina

Děti, poslové z neznáma

216 Kč
192 Kč
NeMáma - 11%

Tohle není návod pro rodiče. To je rodičovská realita! Hledáte-li moudré rady, jak správně vychovávat děti, tady se jich nedočkáte. Zato hledáte-li ujištění, že v pochybnostech o svých mateřských schopnostech nejste sama, našla jste svatý grál!

výchova a rodina

NeMáma

314 Kč
279 Kč
Před úsvitem, po ránu /2.vydání/ - 11%
Druhé vydání zahrnuje deset esejí o vývoji lidského mozku před narozením, v kojeneckém, batolecím, předškolním a školním věku včetně dospívání.
výchova a rodina

Před úsvitem, po ránu /2.vydání/

234 Kč
208 Kč
Jak zacházet s dětským strachem - 6%

Autor nabízí rodičům řadu praktických postupů a cvičení, které vedou k uvolnění vnitřního napětí dítěte, k rozvoji jeho sebedůvěry a k prohloubení vztahu mezi dětmi a rodiči.

výchova a rodina
Ukázky

Jak zacházet s dětským strachem

253 Kč
238 Kč
Víc bláta! - 11%
(1x)

Jak to voní v lese? Jaký je na omak kmen stromu? Jak vypadá červenka? Místo aby chytaly žáby, stavěly si domečky na stromě nebo se oběma rukama nořily do bláta, sedí děti u televize nebo u počítače.

výchova a rodina

Víc bláta!

242 Kč
215 Kč
Hustej Internet - 11%
(1x)
Lucie Seifertová a Lenka Eckertová Vás velmi vtipnou formou provedou úskalími a nebezpečími, které číhají na internetu na Vás a Vaše děti.
výchova a rodina

Hustej Internet

179 Kč
159 Kč
Úspěšní vychovávají své děti jinak - 11%
Autor knihy, Miloslav Hubatka rozebírá hlavní a klíčové zákonitosti a principy, které jsou pro výchovu a vzdělání úspěšného člověka nezbytné, důležité, ba zcela nutné. Popisuje výchovu k úspěchu jako cílený, propracovaný a plánovaný proces.
výchova a rodina

Úspěšní vychovávají své děti jinak

269 Kč
239 Kč
Co, kdy a jak ve výchově dětí - 11%
(1x)

Kritické periody vývoje, těhotenství, první chvíle spolu, jak na školáky, pocit méněcennosti, výchova k odpovědnosti, strach a úzkost dětí. Prof. Matějček odpovídá na základní otázku: "Kdy je při výchově pro co vhodná doba a co kdy nepromeškat?"

výchova a rodina

Co, kdy a jak ve výchově dětí

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 65 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>