Nejprodávanější e-knihy - duben 2021
podle věku

Základy fyzikální chemie - 20%
Třetí vydání učebního textu, určeného studentům oborů Farmacie a Zdravotnická bioanalytika na Farmaceutické fakultě UK. Neklade si za cíl seznámit čtenáře podrobně s celou šíří fyzikální chemie.
podle věku
Ukázky

Základy fyzikální chemie

120 Kč
96 Kč
Anglicko-český/ česko-anglický fotbalový slovník - 20%
Tento anglicko-český a česko-anglický fotbalový slovník je praktická a jednoduchá pomůcka určená pro všechny uživatele se zájmem o terminologii z oblasti fotbalu, sportu a dalších souvisejících oborů. Slovník obsahuje téměř 4 000 hesel.
podle věku
Ukázky

Anglicko-český/ česko-anglický fotbalový slovník

99 Kč
79 Kč
Biomedicínská statistika IV - 20%
(1x)
Učebnice základů statistiky v prostředí R je určena studentům Přírodovědecké fakulty UK a nejen jim. Vychází z dlouholetých přednášek pro biology, studenty učitelství, v posledních letech pro geografy, demografy…
podle věku
Ukázky

Biomedicínská statistika IV

160 Kč
128 Kč
Nové trendy v nabídce cestovního ruchu - 20%
Kniha je první na našem trhu, která se věnuje novým trendům v nabídce cestovního ruchu a představuje je na konkrétních příkladech ze zahraničí i z České republiky.
podle věku
Ukázky

Nové trendy v nabídce cestovního ruchu

246 Kč
197 Kč
Pravidla českého pravopisu - 20%
Námi předkládaná Pravidla českého pravopisu vychází vstříc každodennímu užívání. Tvoří přehledný a srozumitelný výklad pravopisných pravidel a tvarosloví s kompletním zapracováním Dodatku zveřejněného v roce 1994 MŠMT ČR.
podle věku
Ukázky

Pravidla českého pravopisu

99 Kč
79 Kč
Etika pro zdravotně sociální pracovníky - 20%
Od pracovníků v zdravotně sociálních oborech se očekává vysoká kulturní úroveň osobnostní výbavy, altruistické jednání a schopnost hledat při řešení každodenních problémů cesty, které respektují důstojnost člověka v tíživé situaci.
podle věku
Ukázky

Etika pro zdravotně sociální pracovníky

237 Kč
190 Kč
Orbis Sensualium Pictus - 20%
(1x)
Po více než dvaceti letech opět vychází jedinečné dílo Jana Amose Komenského – ORBIS SENSUALIUM PICTUS (Svět v obrazech), které by nemělo chybět v žádné rodinné i školní knihovně. .
podle věku
Ukázky

Orbis Sensualium Pictus

149 Kč
119 Kč
Učte se anglicky s vtipem 1. - 20%
(2x)
Proč se učit anglicky? Protože jinak jste v dnešním globalizovaném světě mrtví! Proč se učit anglicky s vtipy? Protože vtip je krátký, jednoduchý a má pointu: snadno si jej zapamatujete.
podle věku
Ukázky

Učte se anglicky s vtipem 1.

69 Kč
55 Kč
Lectures on American literature - 20%
Kniha je napsaná účelným a srozumitelným jazykem, korespondujícím s ambicí předložit a vysvětlit vysokoškolským studentům vývoj jedné z nejzajímavějších literatur světa.
podle věku
Ukázky

Lectures on American literature

Justin Quinn (ed.)
200 Kč
160 Kč
Psychologie 1. díl - 20%
(1x)
Učebnice jako jediná na trhu se zaměřuje přímo na potřeby žáků studujících obor sociální činnost. V prvním díle je žákům předkládána problematika obecné a vývojové psychologie se zaměřením na uplatnění v sociálně zdravotnické oblasti.
podle věku
Ukázky

Psychologie 1. díl

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 76 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>