Nejprodávanější tituly - duben 2021
kariéra

Jak zvládnout 77 obtížných situací při prezentacích a přednáškách
Publikace je určena především manažerům, obchodníkům, lektorům a všem, kteří pravidelně nebo příležitostně hovoří před publikem, něco prezentují či přednášejí, zároveň však poskytne zajímavé a hodnotné informace celé široké veřejnosti.
kariéra

Jak zvládnout 77 obtížných situací při prezentacích a přednáškách

134 Kč
Vedení porad - 20%
(1x)
V čtivé a praktické knížce zkušeného lektora a facilitátora se dozvíte, jak porady vést, aby plnily svůj účel. Manažerům, vedoucím týmů a ostatním účastníkům porad kniha nabízí ryze praktická témata: čím se efektivně vedené porady liší od těch ostatních.
kariéra
Ukázky

Vedení porad

152 Kč
122 Kč
CIO a podpora byznysu - 20%
Kniha, která je ojedinělá na českém a slovenském trhu a dlouho zde chyběla, se zaměřuje na klíčové téma podnikové informatiky, kterým je dosažení souladu mezi podnikáním a IT, respektive mezi manažery byznysu a manažery IT.
kariéra
Ukázky

CIO a podpora byznysu

229 Kč
183 Kč
Jak získat sebedůvěru - 20%
Jak posílit svoji sebedůvěru? Jak si věřit i v obtížných obdobích? Klíčem k úspěchu je správné vnitřní nastavení, které je podmínkou přesvědčivého a suverénního vystupování.
kariéra
Ukázky

Jak získat sebedůvěru

135 Kč
108 Kč
10 nejdražších manažerských chyb - 20%
Učte se z chyb druhých, je zbytečné dělat vlastní chyby. Manažeři, kteří při řízení svých lidí dělají ty nejzásadnější chyby, své firmě škodí a stojí ji spoustu peněz. Neděláte vy či vaši kolegové manažeři tyto chyby také?
kariéra
Ukázky

10 nejdražších manažerských chyb

237 Kč
190 Kč
27 manipulativních technik - 14%
Jaké jsou nejčastější manipulativní techniky? Jak rozpoznat pokusy o manipulaci? Jak se manipulaci elegantně a účinně bránit? V čtivé a praktické příručce najdete 27 manipulativních technik a návody, jak se před nimi chránit.
kariéra

27 manipulativních technik

278 Kč
239 Kč
Organizační kultura a její změna - 20%
Moderní publikace je věnována problematice organizační kultury jako důležité determinanty výkonnosti a dlouhodobé úspěšnosti firmy. Autorka, která je uznávanou kapacitou v této oblasti u nás, objasňuje, co se pojmem organizační kultura rozumí.
kariéra
Ukázky

Organizační kultura a její změna

319 Kč
255 Kč
Syndrom vyhoření a jak jej zvládnout - 20%
Cítíte se dlouhodobě a neúměrně vytíženi? Jste často ve stresu? Nemáte už sílu takto dále pokračovat? Pak vám hrozí tzv. vyhoření. V této knížce plné příkladů ze života zjistíte, čím se vyhoření liší od "normálního" stresu a jak se mu vyhnout.
kariéra
Ukázky

Syndrom vyhoření a jak jej zvládnout

144 Kč
115 Kč
Tajemství motivace - 20%
Potřebujete, aby lidé kolem vás dělali to, co od nich očekáváte? Svazek klíčů ke dveřím lidské motivace vám poskytne již druhé vydání této úspěšné knížky.
kariéra
Ukázky

Tajemství motivace

157 Kč
126 Kč
Jak efektivně vést porady - 20%
Také máte dojem, že porady jsou "zbytečným mrháním času" či "nenasytným žroutem energie"? Přemýšlíte o tom, jak čas strávený na poradách nepromrhat, jak udělat z porad efektivní setkání pracovníků, namísto nudné hodinky podřimování?
kariéra
Ukázky

Jak efektivně vést porady

186 Kč
149 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 75 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>