Nejprodávanější tituly - duben 2021
vojenská technika, zbraně

Kyselá těšínská jablíčka - 20%
(1x)
Těšínská jablíčka. A ještě kyselá…Mohlo by se zdát, že spojovat něco takového s válkami, byť polozapomenutými, se ani trochu nehodí. A přece asi nejlépe vystihují obsah této knížky.
vojenská technika, zbraně
Ukázky

Kyselá těšínská jablíčka

129 Kč
103 Kč
Oděni ve cti a železe - 20%
Deník skotského profesionálního vojáka Roberta Monroa z let 1626-1634, jehož historicko-antropologické uchopení je předmětem tohoto textu, je považován za jeden z nejvýznamnějších egodokumentů z doby třicetileté války.
vojenská technika, zbraně
Ukázky

Oděni ve cti a železe

98 Kč
78 Kč
Přešticko – Dolní Lukavice - 11%
V květnu 1945 zůstávalo na území Československa stále ještě na milion německých ozbrojenců. Kromě pravidelných jednotek skupiny armád Mitte generála Schörnera to byly jednotky Zbraní SS, Luftwaffe, bezpečnostních a dalších ozbrojených složek.
vojenská technika, zbraně

Přešticko – Dolní Lukavice

140 Kč
124 Kč
Válka začala v Polsku - 11%
Z vyprávění o dramatech druhé světové války jako by se vytrácel její tragický začátek, a sice přepadení Polska jednotkami wehrmachtu, zoufalý boj pěšáků a jezdců s drtivou přesilou tanků a letadel...
vojenská technika, zbraně

Válka začala v Polsku

269 Kč
239 Kč
Velký švindl - 11%
(2x)
Jedním z největších paradoxů krymské války, kde proti sobě stály pozemní a námořní síly Velké Británie, Francie, Turecka a Sardinského království na straně jedné a carského Ruska na straně druhé, je skutečnost, že tvrzení, že válka je ...
vojenská technika, zbraně

Velký švindl

359 Kč
319 Kč
Britská vojenská letadla 2. světové války - 11%
Publikace Britská vojenská letadla 2. světové války nabízí kompletní popis vývoje prvoliniových, cvičných a důležitých experimentálních letadel a jejich variant používaných britským Královským letectvem a Námorním letectvem.
vojenská technika, zbraně

Britská vojenská letadla 2. světové války

719 Kč
639 Kč
Curych 1937 - 11%

Neutrální Švýcarsko bylo jedinou zemí, která mezi dvěma světovými válkami dokázala pravidelně pořádat rozsáhlé a mezinárodně dobře obsazené letecké setkání.

vojenská technika, zbraně

Curych 1937

584 Kč
519 Kč
Chladné zbraně - 11%
Tato publikace přináší přes 300 barevných fotografií historických chladných zbraní z našich i zahraničních sbírek. Její kvalitu ocení především sběratelé a zájemci o historii a vývoj zbraní, potěší však i zájemce o umělecké řemeslo zbrojířů.
vojenská technika, zbraně

Chladné zbraně

359 Kč
319 Kč
Jeep jede do války
Jeep je skutečnou legendou. Jeho jméno se stalo synonymem nebezpečných dobrodružných výprav po cestách i necestách a nedostižných bojových schopností. Jeep vynikal robustností, účelností a nekompromisní funkčností.
vojenská technika, zbraně

Jeep jede do války

179 Kč
Německé armádní uniformy a výstroj - 11%
Kniha se skládá z časových vyobrazení, která jsou zčásti uveřejněna poprvé, z moderních barevnách fotografií, dokumentujících originální díly uniforem a výstroje, a z představení fotomodelů, kteří znázorňují originální díly uniforem a výstroje.
vojenská technika, zbraně

Německé armádní uniformy a výstroj

719 Kč
639 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 97 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 > >>