Nejprodávanější Kniha - duben 2021
divadelní hry

Král Lear / King Lear - 11%
(1x)
Česko-anglické vydání slavné divadelní hry v překladu Martina Hilského.
divadelní hry

Král Lear / King Lear

337 Kč
299 Kč
Nevěsta - 11%
Hra Nevěsta vznikla na základě deníků ženy, zachycujících její vztah a soužití s vlastní matkou. V horské obci na Valašsku žila před mnoha lety v malém domku ovdovělá matka s dcerou, kterým místní říkali nevěsty – což ovšem znamenalo nevěstky.
divadelní hry

Nevěsta

44 Kč
39 Kč
Spací vady - 11%
Taro divadelní hra, která měla premiéru v říjnu 2010 v pražském Divadle Na zábradlí, je mistrně vystavěné drama pro tři herečky.
divadelní hry

Spací vady

270 Kč
240 Kč
Komplet-Sportštyk, Totenauberg, Sbohem - 11%
Trojice divadelních her rakouské buřičky, jazykové experimentátorky a nositelky Nobelovy ceny za literaturu Elfriede Jelinek vychází poprvé v českém překladu v nakladatelství Brkola.
divadelní hry

Komplet-Sportštyk, Totenauberg, Sbohem

360 Kč
320 Kč
Poprask na laguně - 11%
Pořádný poprask mezi temperamentními rybáři z Chiozzy poblíž Benátek, který se dostane až k soudu, je námětem oblíbené hry klasika italské komedie.
divadelní hry

Poprask na laguně

189 Kč
168 Kč
Othello, benátský mouřenín / Othello, the Moor of Venice - 11%
(1x)
Martin Hilský, profesor anglické literatury na FF UK, patří k našim předním překladatelům a znalcům díla Williama Shakespeara. Jako šestý svazek jeho dvojjazyčné shakespearovské edice vychází Othello, benátský mouřenín.
divadelní hry

Othello, benátský mouřenín / Othello, the Moor of Venice

337 Kč
299 Kč
Pět mexických her - 11%
Sborník chce českým čtenářům představit především poetickou linii mexické dramatiky. Její autoři často vycházejí z pradávných kořenů a bohaté historie země.
divadelní hry

Pět mexických her

200 Kč
178 Kč
Tulení žena / Slaměná židle / Podruhyně - 11%
Poprvé má česká divadelní obec možnost poznat dílo Sue Glover, která dnes patří mezi žijící klasiky skotského dramatu. Tři hry obsažené v tomto souboru představují tři různé pohledy na ženu, vztah muže a ženy a různé obrazy postavení ženy ve společnosti.
divadelní hry

Tulení žena / Slaměná židle / Podruhyně

179 Kč
159 Kč
Večer tříkrálový aneb Cokoli chcete - 11%
Jako první svazek souborného díla Williama Shakespeara v překladu Martina Hilského vyšla jedna z největších Shakespearových komedií lásky, převleků, zvláštní hudebnosti a přeludovosti.
divadelní hry

Večer tříkrálový aneb Cokoli chcete

178 Kč
158 Kč
Lidé (nejen) báječní - 8%
Kniha, završená zasvěceným doslovem překladatelky Věry Pourové, zahrnuje pět divadelních her, Báječní lidé, Sweeney na stromech, Celkem vzato zítra ráno, Jeskynní lidé a Neodcházej v hněvu, většinou v češtině dosud nepublikovaných.
divadelní hry

Lidé (nejen) báječní

183 Kč
169 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 85 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>