Nejprodávanější e-knihy - duben 2021
česká

Úsměv pro cizí dítě
Heiko Doberanz láskyplně choval svou malou dcerku Annu na rukou, ale nedokázal se ubránit slzám. Během posledních dramatických hodin prožil velký strach o dva lidi, které v životě nejvíc miluje. O svou ženu Iris a dcerku Annu. ....
česká
Ukázky

Úsměv pro cizí dítě

30 Kč
Útěk peklem
„Navarro!“ Ulicí zazněl tvrdý, vyzývavý hlas, který byl dobře slyšet i v pokoji. „Navarro, vylez ven! To jsem já, Pablo Torres. Chci s tebou bojovat o tu ženu. Naše kolty rozhodnou, komu bude patřit.
česká
Ukázky

Útěk peklem

30 Kč
Utopená - 20%
Tělo krásné a slavné scénáristky Leony Maxové bezvládně padá ke dnu bazénu u jejího letního sídla. Kdo měl zájem na tom, aby v něm našla hrob nejen ona, ale i tajemství horkého léta 1990?
česká
Ukázky

Utopená

129 Kč
103 Kč
Vášeň a rozum
Kniha obsahuje tři díla francouzské literatury z 18. století, tedy z období běžně charakterizovaného jako libertinská kultura.
česká
Ukázky

Vášeň a rozum

238 Kč
Ve službách klanu - 20%
(1x)

Aktivní drahokamy chtějí všechny klany. A o to, co chtějí všichni, se obvykle bojuje. Herbert Ducatti toužil jen přežít…

Alespoň zpočátku.

česká
Ukázky

Ve službách klanu

179 Kč
143 Kč
Vrhnout - 20%
(1x)
Autorčin debut shrnuje drobnou prózu z let 2000-2009, a sice texty z větší části dosud nezveřejněné. Jde o prózu na první pohled gramatickou: autorčino psaní se rodí především z kreativního přístupu k lexiku a stylu.
česká
Ukázky

Vrhnout

119 Kč
95 Kč
Zabiják z Laramie
Fort Laramie se podobalo úlu. Právě odtud vedla na zlatá pole v Montaně Bozemanská stezka. Někteří z ní pronikali na zakázané území Siouxů a Čejenů. Indiáni neznali slitování.
česká
Ukázky

Zabiják z Laramie

30 Kč
Zůstalo jen dítě
Sestra Angelika se chodila několikrát za den podívat na kojenecké oddělení, kde ležela maličká a křehká Kristýnka, které bylo teprve několik dní, a přesto jí i za tak krátkou dobu přirostla k srdci.. ....
česká
Ukázky

Zůstalo jen dítě

30 Kč
...a poslední kouř - 20%
(1x)
Trojice rozsáhlejších povídek Jana Pelce.
česká
Ukázky

...a poslední kouř

98 Kč
78 Kč
Avion - 20%
Prozaické dílo Jiřího Kratochvíla je tentokrát inspirováno funkcionalistickou architekturou hotelu Avion. Jde o sugestivní autorskou hru na hledání lidské totožnosti v prostředí, kde jsou příběhy lidí vzájemně zaměnitelné.
česká
Ukázky

Avion

130 Kč
104 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>