Nejprodávanější Kniha - duben 2021
česká

Rozvědčík
Rozvědčík, autorský komiks Marty Morice, odhaluje zákulisí velkých historických událostí. Hlavní hrdina se podílel jako mediátor na procesu zakončení bojů ve Vietnamu a na přípravě schůzky prezidenta Johnsona a premiéra Kosygina v roce 1967.
česká

Rozvědčík

268 Kč
S Jestřábem v srdci
(2x)
Do výročního sborníku přispělo několik foglarovců, kteří se na rozvoji foglarovského hnutí celoživotně podílejí a přispívají svými nápady, akcemi nebo novými výtvory v duchu děl Jaroslava Foglara. Zavzpomínejte nyní s námi i vy.
česká

S Jestřábem v srdci

179 Kč
Slečny z Montera
Svět je plny krásných slečen, které jsou jeho věčnou ozdobou i věčným prokletím. To platí v případech, kdy se tyto krasavice zapletou do spořádaně funkčního manželství, jakým je manželství sebevědomé a profesně úspěšné Nicol Morganové.
česká

Slečny z Montera

224 Kč
Šumavský upír
Projekt 3x 100 hororů přináší čtenářům ve třech svazcích kompletní soubor všech povídek, které na téma hrůzy, mystiky, záhrobí a nevysvětlitelných záhad napsal Miloslav Švandrlík.
česká

Šumavský upír

359 Kč
Valčík na rozloučenou
Do této černé románové frašky svedl autor několik postav: těhotnou svobodnou zdravotní sestru, jejího ženatého milence muzikanta, jeho krásnou a žárlivou ženu, honbu na zatoulané psy, výjev před potratovou komisí, mladou Američanku toužící po...
česká

Valčík na rozloučenou

317 Kč
Večery na slamníku
Cyklus drobných povídek Večery na slamníku Jaromíra Johna vychází poprvé ve spolehlivém, kriticky ověřeném vydání.
česká

Večery na slamníku

332 Kč
Vynálezce Alva 2
Bohatě ilustrované vtipné příběhy podle televizního večerníčku doplňují samostatné komiksové epizody.
česká

Vynálezce Alva 2

242 Kč
Who The Fuck Is David Koller?
Unikátní knižní rozhovor básníka Milana Ohniska s legendárním českým rockerem Davidem Kollerem — zpěvákem, bubeníkem, lídrem kapely Lucie, ale taky neúnavným bojovníkem proti komunistům a zkorumpovaným politikům.
česká
Ukázky

Who The Fuck Is David Koller?

269 Kč
Za Alpami
(6x)
Mathias s Marií jsou úspěšní němečtí lékaři, šťastní manželé. K tělu si pouštějí pouze to, co chtějí. Z Evropy bez hranic těží pouze výhody; pokud si usmyslí, dokáží mezi sebou a okolím postavit nepropustné bariéry, mají na to prostředky.
česká

Za Alpami

300 Kč
Zlatý z nebe
Ve své románové prvotině popsala Marie Benetková svoji osudovou lásku ze dvou úhlů – jejího a jeho. Dvaasedmdesátiletá autorka byla mimo jiné podkoní, komparzistkou, zahradnicí, chartistkou, servírkou, emigrantkou, ošetřovatelkou i izolátorkou domů.
česká

Zlatý z nebe

250 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>