Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - květen 2021
romány

Princezna Psycho
(4x)
Princezna Psycho je kniha, která vám bude mluvit z duše a kterou budete chtít mít v nočním stolku pro případ, když budete mít pocit, že jste možná taky trochu "psycho", ale zároveň ujistit, že v tom rozhodně nejste sama.
romány

Princezna Psycho

269 Kč
Vratislav
Druhorozený Vratislav přijal na rozdíl od ambiciózního Spytihněva vládu nad olomouckým panstvím bez hořké závisti. Od života totiž očekává více – hledá lásku a náhoda mu přivede do cesty urozenou Gutu. Jejich štěstí však netrvá dlouho.
romány

Vratislav

260 Kč
Zlaté časy
(3x)
Když sedmdesátiletá Franziska krátce po pádu Berlínské zdi navštíví bývalé rodinné panství Dranitz ve východním Německu, kde vyrůstala, je rozhodnutá zůstat tady už natrvalo.
romány

Zlaté časy

359 Kč
Alicina síť
(1x)
Rok po vypuknutí první světové války, v době, kdy byly ženy podceňované a svázané společenskými normami, se Eve Gardinerová zatoužila vymanit konvencím a přispět k válečnému úsilí své vlasti více, než umožňovala typická ženská úloha ošetřovatelky.
romány

Alicina síť

134 Kč
Jak být šťastný
Annie se topí ve smutku už tak dlouho, že zapomněla, co vlastně znamená být šťastný.
romány

Jak být šťastný

251 Kč
Na ostří nože
(3x)
Román Na ostří nože je vyzrálou ukázkou Maughamova umění. Je to příběh mladého Američana Larryho Darrella, který se jako letec dobrovolně účastnil první světové války.
romány
Ukázky

Na ostří nože

357 Kč
Smutný konec Policarpa Quaresmy
(1x)
Policarpo Quaresma, brazilská odlika proslulého Dona Quijota, je muž na sklonku 19. století horlivě usilující o povznesení své země a využití jejích opomíjených možností.
romány
Ukázky

Smutný konec Policarpa Quaresmy

300 Kč
Veselice aneb Kostlivec ve skříni
Román klasika anglické literatury vyšel poprvé v roce 1930 a čtenáři v postavě spisovatele Edwarda Driffielda záhy odhalili skutečného romanopisce Thomase Hardyho.
romány

Veselice aneb Kostlivec ve skříni

249 Kč
Fejsbuk
Pražský muzikant a novinář podává výjimečný autobiografický pohled na tuto zemi v posledních čtyřiceti letech.
romány

Fejsbuk

242 Kč
Postila
Šestatřicet minutových románů skládá dohromady román o autorově životě a díle i o jeho předchozím románu Nepředmětná odysea (2015).
romány

Postila

224 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 109 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 > >>