Nejprodávanější e-knihy - květen 2021
humor

Puberťák. Jak se nezbláznit a přežít - 20%

Přežít pubertu dá zabrat, mnohem víc ale rodičům... Jednou ráno se probudíte a je tam. Podivný tvor, kterého nastrčili za vaše děťátko. Má stejné pyžamo a dává si vlasy za ucho stejně jako váš původní potomek.

humor
Ukázky

Puberťák. Jak se nezbláznit a přežít

149 Kč
119 Kč
Takhle jsem si to teda nepředstavovala - 20%
(1x)

Humorné povídky o tom, že rodina a láska vám nedají pokoj ani ve stáří Pro všechny optimisty, kteří se aspoň jednou stěhovali, aspoň jednou rekonstruovali, stavěli, neustále něco opravovali, milovali a trápili se. A pro všechny, kteří se pořád smějí, i když si to teda představovali úplně jinak.

humor
Ukázky

Takhle jsem si to teda nepředstavovala

249 Kč
199 Kč
Taková normální rodinka - 20%
(1x)
Navzdory názvu nejsou Hanákovi až tak normální. Babička píše detektivky, které nikdo nikdy nevydal, její dcera Cilka neustále zpívá, manžel Oldřich se nevěnuje ničemu jinému než svým želvičkám a myšičkám.
humor
Ukázky

Taková normální rodinka

189 Kč
151 Kč
Tři muži ve člunu (o psu nemluvě) - 20%
Tři dobří přátelé obklopeni tabákovým dýmem si vzájemně začnou stěžovat na neduhy, které je poslední dobou pronásledují. Po zralé úvaze dojdou k závěru, že jediné, co jim může zachránit psychické i fyzické zdraví, je společná dovolená. A tak se rozhodnou vyrazit i se psem Montmorencym na řeku.
humor
Ukázky

Tři muži ve člunu (o psu nemluvě)

189 Kč
151 Kč
V nejlepším věku - 20%
(1x)
Jste žena a zmáhá vás někdy deprese z běžícího času? Máte pocit, že by bylo lepší být muž nebo náctiletá krasavice, že teď už je jen čas trénovat s maceškami na prsou? Pak je tahle kniha právě pro vás. 28 kapitol na 28 dnů, 28 důkazů, že život po padesátce je skvělý.
humor
Ukázky

V nejlepším věku

189 Kč
151 Kč
Velká kniha vtipu Honzy Vyčítala - 20%
Velká kniha vtipu Honzy Vyčítala přináší průřez tvorbou výrazné osobnosti kresleného humoru a české country hudby, spojené se skupinou Greenhorns.
humor
Ukázky

Velká kniha vtipu Honzy Vyčítala

339 Kč
271 Kč
Vůně posečené trávy - 20%
Již šesté vydání sbírky fejetonů oblíbené herečky Ivanky Deváté neztrácí na aktuálnosti ani půvabu. Nadčasové příběhy vykreslují nostalgii válečných a poválečných let, a přitom nepostrádají pořádnou porci laskavého humoru.
humor
Ukázky

Vůně posečené trávy

209 Kč
167 Kč
Za každou cenu - 20%
(3x)
Sbírka humoristických fejetonů Jana Flašky, jehož původní ambicí bylo stát se mladým nadějným autorem, ale bohužel se mu povedlo zestárnout dříve, než něco vydal.
humor
Ukázky

Za každou cenu

179 Kč
143 Kč
Židovské anekdoty - 20%
Nové vydání Židovských anekdot v grafickém zpracování Lukáše Urbánka a Jakuba Kašeho vychází z publikace Nakladatelství Kruh z roku 1967. Původně tyto anekdoty vycházely v humoristickém časopise Dobrý den.
humor
Ukázky

Židovské anekdoty

149 Kč
119 Kč
Filmové komedie II. - 20%
V této knize na vás čekají takové pecky jako Jára Cimrman ležící, spící, Kulový blesk, Nejistá sezóna, Rozpuštěný a vypuštěný a Trhák.
humor
Ukázky

Filmové komedie II.

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 128 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 13 > >>