Nejprodávanější knihy - květen 2021
dům a zahrada

Agility - Od startu až k cíli - 11%
První a poslední kniha o agility, kterou si potřebujete přečíst.
dům a zahrada

Agility - Od startu až k cíli

539 Kč
479 Kč
Co nám říká kočka? - Kočičí řeč pro dvounožce - 11%
Jak se snadno naučit „kočičí“ řeči! Naše sametové tlapky mají k vyjadřování spoustu možností. Vedle předení, mňoukání a prskání využívají i svou rozmanitou tělesnou řeč, když nám chtějí něco sdělit. Odhalte tajemství kočičí řeči..
dům a zahrada

Co nám říká kočka? - Kočičí řeč pro dvounožce

143 Kč
127 Kč
Hersenwerk pro psy - Psí hlavolamy - 11%
Pro psa není nic horšího než nuda. A právě jako nástroj proti nudě vznikl Hersenwerk - hlavolamy a mentální cvičení, která může používat každý, kdykoli, kdekoli a s minimálními náklady.
dům a zahrada

Hersenwerk pro psy - Psí hlavolamy

233 Kč
207 Kč
Hnojení půdy a kompostování v zahradě - 11%
Možná vás už napadla otázka, proč sousedovi tak krásně zahrádka prospívá a vám ne. Tento stav může mít mnohé příčiny. Může to být špatný výběr rostlin pro vaše stanoviště, na živiny chudá půda nebo nedostatečná ochrana před chorobami a škůdci.
dům a zahrada

Hnojení půdy a kompostování v zahradě

152 Kč
135 Kč
Morče - Roztomilý a vitální společník - 11%
Kdo si myslí, že morčata jsou milá ale nudná, ten se mýlí. Ráda se vydávají na objevitelské cesty a rychle se učí. Mimoto milují společnost. Morčata se projevují jako opravdoví „žvanilové“, kteří mezi sebou neustále udržují kontakt pištěním..
dům a zahrada

Morče - Roztomilý a vitální společník

143 Kč
127 Kč
Akvárium - 11%
Akvárium nabízí úchvatné pohledy na život pod vodou a dodává vašemu bytu jedinečnou atmosféru. Co může být zábavnějšího než pozorovat zářivě pestré rybičky při jejich nejrůznějších neutuchajících aktivitách?
dům a zahrada

Akvárium

143 Kč
127 Kč
Komplet Japonské zahrady - 11%
V této zcela ojedinělé knižní publikaci dvou knih v dárkovém šubru na křídovém papíře se můžete inspirovat úchvatnými fotografiemi z více než 250 zahrad z celého Japonska!
dům a zahrada

Komplet Japonské zahrady

1 278 Kč
1 136 Kč
Živorodky - 11%
Rady odborníka pro správný chov a péči, kterými se může snadno řídit každý akvarista. S praktickými tipy a podrobnými návody k chovu nejoblíbenějších druhů.
dům a zahrada

Živorodky

116 Kč
103 Kč
Německý ovčák - 11%
Chovejte německé ovčáky s láskou a porozuměním. Odborník na slovo vzatý vás srozumitelným způsobem zasvětí do správného chovu i výchovy německého ovčáka. Seznámí vás s důležitými poznatky chovatelů, instruktorů a zvěrolékařů.
dům a zahrada

Německý ovčák

116 Kč
103 Kč
Trénink je rozhovor - 11%
(4x)
V současné době asi není v České republice trenér, který by k pozitivním metodám výcviku měl tolik co říct jako RNDr. František Šusta.
dům a zahrada

Trénink je rozhovor

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 117 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 > >>