Nejprodávanější Kniha - květen 2021
dům a zahrada

Včelaření ve městě - 11%
Město - ráj pro včely. Včelaření ve městech není vůbec nic tak exotického, jak by se člověk mohl domnívat. Miliony včel se v našich velkoměstech cítí podivuhodně dobře.
dům a zahrada

Včelaření ve městě

269 Kč
239 Kč
Začínáme včelařit - 11%
Když se řekne „pilná jako včelička“, mnohdy si ani neumíme představit, co taková včelka během svého krátkého života stihne. Kvůli jednou kilogramu medu nalétá tisíce kilometrů.
dům a zahrada

Začínáme včelařit

197 Kč
175 Kč
Nízkoenergetické domy 3
Důraz je kladen na upřesnění pojmu energeticky nulového domu jako přirozeného pokračování domu pasivního. Je komentován vývoj výstavby pasivních domů v České republice a v okolních zemích.
dům a zahrada

Nízkoenergetické domy 3

185 Kč
Velká kniha rad první pomoci pro psy - 6%
Kniha je praktickým průvodcem v rizikových situacích, do nichž se mohou dostat chovatelé psů. Je rádcem i v preventivní veterinární péči.
dům a zahrada

Velká kniha rad první pomoci pro psy

297 Kč
279 Kč
Problémové chování psů - 11%
V knize se dozvíte nejen to, jak se pes naučí třeba pouhé přivolání, ale hlavně zjistíte, jak řešit případné problémové chování svého psa.
dům a zahrada

Problémové chování psů

233 Kč
207 Kč
Slavné zahrady a parky Středočeského kraje - 11%
První publikace z edice Slavných zahrad a parků představí čtenářům historii i současnost zahrad, parků a krajinných oblastí Středočeského kraje.
dům a zahrada

Slavné zahrady a parky Středočeského kraje

449 Kč
399 Kč
Svého psa nestřílejte - 11%
(5x)
Tato úžasná, jasně srozumitelná a nesmírně užitečná kniha je určena každému, kdo by rád porozuměl nebo změnil chování nějakého živého organismu - ať už jde o štěkajícího psa, hlučného souseda, nepřátelskou kočku nebo vaše vlastní zlozvyky.
dům a zahrada

Svého psa nestřílejte

297 Kč
264 Kč
Dog dancing - 11%
V této u nás první publikaci seznamuje autorka začínající tanečníky nejen s figurami, ale radí, jak vůbec s tímto sportem začít a připravit tak mnoho zábavy jak pro nás, tak pro svého čtyřnohého mazlíčka.
dům a zahrada

Dog dancing

233 Kč
207 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 118 položek
<< < 1 .. 10 11 12