Nejprodávanější Kniha - květen 2021
humor

Dědek na kole
Dědek na kole a další fejetony, kterých v knížce najdete rovných sto, osvěží čtenáře svým laskavým humorem, s nímž nahlíží na události a skutečnosti kolem nás. Každodenní banality popisuje s nadhledem a humorem, který nikoho neuráží.
humor

Dědek na kole

269 Kč
Filmové komedie I.
(1x)
Kniha Filmové komedie S+S přináší nejznámější a nejoblíbenější filmové komedie populární dvojice Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak v beletristické podobě.
humor

Filmové komedie I.

269 Kč
Kdo se směje naposled…

Druhý lehko i vážný slovník přirovnání, pořekadel a přísloví. Volně navazuje na Kdo jinému jámu kopá.


Přísloví, přirovnání a pořekadla v lehko i vážném podání pro děti, učitele i rodiče

Dalších 500 + 3 českých fraze

humor

Kdo se směje naposled…

314 Kč
Martyho frky! 3
Dlouho očekávané knižní pokračování Martyho Frků je konečně tu! Třetí kniha obsahuje dalších 200 frků - bez cenzury a najdete zde i nové, nikdy nepublikované frky.
humor

Martyho frky! 3

224 Kč
Matoucí encyklopedie
(1x)
O něco dříve narození si možná ještě vzpomenou na krásnou barevnou knížku Bohumila Říhy – Dětskou encyklopedii. Ta byla předobrazem zvláštní knížečky Matoucí encyklopedie. Saša Gr., básník a humorista z Vysočiny, zpracoval ovšem toto téma po svém.
humor
Ukázky

Matoucí encyklopedie

251 Kč
Týpci
(3x)
Akční komedie Týpci nás přenese do druhé poloviny devadesátých let dvacátého století. Krachující vztah s modelkou a osobní tragická zkušenost vedou hlavního hrdinu k útěku do země-nezemě a k novému životnímu startu.
humor
Ukázky

Týpci

178 Kč
Dítě školkou povinné
(1x)
Jedinečné, často neuvěřitelné, ale i běžné příhody, které prožívají všichni dospělí, jejichž dítě začalo chodit do školky. Rozpustilé příběhy tříleté Viky jsou podané autorem, který má dar vidět humor všedních situací a vystihnout každodenní zážitky.
humor

Dítě školkou povinné

71 Kč
Lék na manželství
Existuje lék na manželství? Samozřejmě – držíte ho v ruce! Doporučujeme užívat několikrát týdně v přiměřených dávkách. Předávkování není možné, humoru totiž není nikdy dost.
humor

Lék na manželství

80 Kč
Opráski sčeskí historje 4
(1x)
Po třech dílech a jednom speciálu, přichází (jako obvykle) díl čtvrtý a nejlepší. Histrický ústaf odhaluje zajímavá tajemství známých historických osobností. Jsou to například Venuže, Buleslav I., kníže Jaromír nebo Jikra z Podebrat.
humor

Opráski sčeskí historje 4

179 Kč
Bez kalhot ani ránu
Na Michaela Swarbricka se konečně usmálo štěstí. Má rande s dívkou svých snů... nejprve se romanticky prohánějí po pláži na roztomilém oslíkovi a pak se koupou v moři. Nádhera! Jenže ouha... věčnému smolaři prostě na lepší časy svítat nemůže.
humor
Ukázky

Bez kalhot ani ránu

253 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 169 položek
<< < 1 .. 13 14 15 16 17 > >>