Nejprodávanější tituly - květen 2021
film

Vlastníci
Knižní vydání scénáře (přepisu filmových dialogů) s úvodem Petra Fischera provázejí fotografie z filmu i z natáčení, rozhovor s Jiřím Havelkou, jeho mimořádná úvaha o divadle Sametová simulace, přehled jeho dosavadní práce a výběr z diváckých ohlasů.
film

Vlastníci

179 Kč
Zapomenutý princ
Djibi zůstal sám se svou sedmiletou dcerou Sofi í a vše v jeho životě se točí kolem ní. Každou noc, když Sofi a usíná, ji bere do “Pohádkolandu”, smyšleného filmového studia, kde se spolu stávají hlavními hrdiny světoznámých dobrodružných filmů.
film

Zapomenutý princ

89 Kč
Sněhová královna: V zemi zrcadel
Mocný král Harald ztratil téměř celou rodinu kvůli kouzlům Sněhové královny, a tak začne hledat cestu, jak by mohl zničit magii na celém světě. Pomocí lsti se mu podaří uvěznit všechny kouzelníky v zemi zrcadel.
film

Sněhová královna: V zemi zrcadel

89 Kč
Vše je pravdivé
Vše je pravdivé je historický příběh zasazený do roku 1613. Shakespeare právě uvedl novou hru s názvem All Is True, (později přejmenované na “Jindřich VIII.”). Od jiskry děla postaveného na jevišti shoří celé divadlo Globe do základů.
film

Vše je pravdivé

179 Kč
Čertoviny
Stalo je jednou, že se v pekle uklízelo. Čerti se jen hemžili, ale protože si k práci neuměli šikovně zajít, navzájem si překáželi a klopýtali jeden přes druhého, prostě hotový blázinec. Toho zmatku využili dva mladí čerti, kteří schválně ještě víc při uklízení překáželi.
film

Čertoviny

89 Kč
Psi Páně
Netradiční dokumentární film o Řádu kazatelů, dominikánů. Vznikl k příležitosti 800 let od založení řádu. Nesleduje však jeho bohatou historii, zaměřuje se na současné dominikány i lidi kolem nich.
film

Psi Páně

135 Kč