Nejprodávanější e-knihy - květen 2021
osobní rozvoj

Miluj svůj život - 20%
Autorka nás ve své populárně psychologické příručce vede k pozitivním změnám v myšlení a vytváří prostředí, které nás samo posunuje k prožití kvalitnějšího a hodnotnějšího života. Myšlenky a slova, která vyslovíme, tvoří náš život.
osobní rozvoj
Ukázky

Miluj svůj život

254 Kč
203 Kč
Redakční práce - 20%
(1x)
Seznamte se se základy redakčních prací: naučte se spolu s námi, jak přistupovat k cizímu, ale i vlastnímu textu a jak jej připravit k publikování. Přinášíme vám návodný popis činnosti redaktora (editora) v knižním nakladatelství i v periodickém tisku.
osobní rozvoj
Ukázky

Redakční práce

237 Kč
190 Kč
Umění vyjednávat a přesvědčit v obtížných situacích - 20%
(1x)
Všichni denně vyjednáváme o různých záležitostech, ať už se zákazníky, obchodními partnery nebo doma, v rodině. Mnohá vyjednávání přitom z řady důvodů neprobíhají hladce, zvlášť když druhá strana odmítá spolupracovat a dosáhnout uspokojivé dohody.
osobní rozvoj
Ukázky

Umění vyjednávat a přesvědčit v obtížných situacích

271 Kč
217 Kč
10 nejdražších manažerských chyb - 20%
Učte se z chyb druhých, je zbytečné dělat vlastní chyby. Manažeři, kteří při řízení svých lidí dělají ty nejzásadnější chyby, své firmě škodí a stojí ji spoustu peněz. Neděláte vy či vaši kolegové manažeři tyto chyby také?
osobní rozvoj
Ukázky

10 nejdražších manažerských chyb

237 Kč
190 Kč
Firemní vzdělávání - 20%
Zabýváte se ve své profesi, či při svém studiu vzděláváním pracovníků ve firmě? Máte na starost rozvoj pracovníků a hledáte možné a vhodné cesty pro co nejlepší postup tvorby strategie firemního vzdělávání?
osobní rozvoj
Ukázky

Firemní vzdělávání

246 Kč
197 Kč
Strečink - 20%
Naučte se spolu s námi základní strečinková cvičení, která jsou nutná před a po každé sportovní aktivitě. Renomovaný český autor, MUDr. Kamil Ramík, rehabilitační a sportovní lékař, vám přináší komplexní protažení všech svalových skupin.
osobní rozvoj
Ukázky

Strečink

110 Kč
88 Kč
Debordelizace hlavy - 20%
Kniha vám poradí, jak využít větší kapacitu svého mozkového potenciálu.
osobní rozvoj
Ukázky

Debordelizace hlavy

199 Kč
159 Kč
Moderní rétorika - 20%
Jak si připravit svůj projev a prezentaci? Jak promluvit přesvědčivě před posluchači a udržet jejich pozornost? Jak zvládnout trému a působit sebejistě a kompetentně?
osobní rozvoj
Ukázky

Moderní rétorika

157 Kč
126 Kč
Posilněte si svoji vůli - 20%
Silná vůle, vůle žít, neměl dostatečnou vůli apod. Vůle je v moderní společnosti téměř mytické slovo. Člověk, který má dostatečnou vůli, může být v našich očích dominantním a váženým. Ne každý však má to "štěstí" a vůle je jeho druhou přirozeností.
osobní rozvoj
Ukázky

Posilněte si svoji vůli

161 Kč
129 Kč
Věřte sami sobě! - 20%
Podceňujete se? Nevěříte si? Komplikuje vám snížené sebevědomí osobní i profesní život a nevíte, co s tím? PhDr. Tomáš Novák se ve své zbrusu nové publikaci zaměřuje právě na sebedůvěru a vůli.
osobní rozvoj
Ukázky

Věřte sami sobě!

186 Kč
149 Kč
Zobrazuji 191 - 200 z 207 položek
<< < 1 .. 18 19 20 21 > >>