Nejprodávanější tituly - květen 2021
druhý stupeň

Cyklotoulky - 20%
Společenská stolní hra Cyklotoulky vychází z oblíbeného televizního cestopisného seriálu. Nyní můžete objevovat zajímavosti České republiky nejen ze sedla kola, ale i doma společně se svými přáteli.
Užijte si zábavnou kvízovou hru !
druhý stupeň
Ukázky

Cyklotoulky

499 Kč
399 Kč
Čaroděj II. - Magie toho druhého - 20%
Druhý díl pětidílné série o Ahonikovi, králi bez království a mocnému kouzelníkovi bez kouzelné moci, jenž se přes nepřízeň osudu nikdy nevzdává a tvrdohlavě se vrhá do boje se silami, kterým se nikdo jiný netroufá postavit.
druhý stupeň

Čaroděj II. - Magie toho druhého

198 Kč
158 Kč
Hraničářův učeň - Kniha pátá - Výkupné za Eraka - 11%
(1x)
Skandijský oberjarl Erak podnikne nájezd na pobřeží pouštní země Aridy, přitom je však prozrazen, zajat a uvězněn. Jeho zástupce Svengal se proto vypraví do Araluenu a požádá o pomoc.
druhý stupeň

Hraničářův učeň - Kniha pátá - Výkupné za Eraka

359 Kč
319 Kč
Pinocchio - 11%
(1x)
Neuvěřitelné dobrodružství loutky Pinocchia, která pobavila nespočet malých čtenářů na celém světě. V knize je spousta nádherných ilustrací, které umocňuj veškeré kouzlo a poezii tohoto věčného díla.
druhý stupeň

Pinocchio

449 Kč
399 Kč
Vynález zkázy - 11%
Podivuhodné cesty vynálezce Thomase Rocha, inženýra Simona Harta, hraběte Artigase a dalších, v napínavém příběhu dle Verneova románu Vynález zkázy.
druhý stupeň

Vynález zkázy

252 Kč
224 Kč
Brenda Veliká - 20%
(5x)
Brendě je šestnáct, je tlustá, ve škole je outsider a o kvalitách jejího společenského života svědčí fakt, že na Facebooku má čtyři přátele – autistického bratrance a tři amatérské korejské stepaře, které zná jen díky YouTube.
druhý stupeň
Ukázky

Brenda Veliká

149 Kč
119 Kč
Obléhání Macindawu - 11%
(1x)
Kde najde Will v rozvráceném severním lénu bojovníky, které potřebuje, aby dobyl zpět hrad ovládaný sirem Kerenem a jeho tlupou zločinců a osvobodil Alyss ze zajetí?
druhý stupeň

Obléhání Macindawu

296 Kč
263 Kč
Počkej, milá smrti - 11%
Knížka Počkej, milá smrti vychází ze skutečných zážitků autorky, je příběhem o tom, jak se její děti vyrovnávaly se smrtí milovaného kocourka. Jak vysvětlit smrt malým dětem?
druhý stupeň

Počkej, milá smrti

261 Kč
232 Kč
Proroctví - 11%
(2x)
Vítejte zpátky v Táboře polokrevných! Volné pokračování napínavé dobrodružné série Percy Jackson právě začíná! Fantasy pro děti a mládež.
druhý stupeň

Proroctví

359 Kč
319 Kč
Příšerné příběhy z temného tunelu - 6%
(1x)
Třetí várka "příšerných příběhů" pro mladé čtenáře se tentokrát veze po kolejích, v kupé strašidelného vlaku.
druhý stupeň

Příšerné příběhy z temného tunelu

245 Kč
230 Kč
Zobrazuji 201 - 210 z 225 položek
<< < 1 .. 19 20 21 22 23 > >>