Nejprodávanější tituly - květen 2021
humor

Filmové komedie I.
(1x)
Kniha Filmové komedie S+S přináší nejznámější a nejoblíbenější filmové komedie populární dvojice Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak v beletristické podobě.
humor

Filmové komedie I.

269 Kč
Hra na krvavé koleno
K jakým koncům může vést nevinná dětská hra v pojetí dospělých? Je možné literárně tvořit pod hrozbou namířené pistole? Kdo a proč vraždí za bílého dne učitelky hudby? Odpovědi naleznete v autorově knize povídek!
humor
Ukázky

Hra na krvavé koleno

175 Kč
Kdo se směje naposled…

Druhý lehko i vážný slovník přirovnání, pořekadel a přísloví. Volně navazuje na Kdo jinému jámu kopá.


Přísloví, přirovnání a pořekadla v lehko i vážném podání pro děti, učitele i rodiče

Dalších 500 + 3 českých fraze

humor

Kdo se směje naposled…

314 Kč
Martyho frky! 3
Dlouho očekávané knižní pokračování Martyho Frků je konečně tu! Třetí kniha obsahuje dalších 200 frků - bez cenzury a najdete zde i nové, nikdy nepublikované frky.
humor

Martyho frky! 3

224 Kč
Matoucí encyklopedie
(1x)
O něco dříve narození si možná ještě vzpomenou na krásnou barevnou knížku Bohumila Říhy – Dětskou encyklopedii. Ta byla předobrazem zvláštní knížečky Matoucí encyklopedie. Saša Gr., básník a humorista z Vysočiny, zpracoval ovšem toto téma po svém.
humor
Ukázky

Matoucí encyklopedie

251 Kč
Tohle si poslechni

Publicista, reklamní textař a stand-up komik Pavel Tomeš, kterého můžete znát z televizního pořadu Na stojáka nebo Comedy club, vybral a načetl ty nejlepší fejetony ze svých knih Facky z Marsu, Zápisky malého tyranosaura a Tohle lidi hodně berou. Už

humor
Ukázky

Tohle si poslechni

199 Kč
Týpci
(3x)
Akční komedie Týpci nás přenese do druhé poloviny devadesátých let dvacátého století. Krachující vztah s modelkou a osobní tragická zkušenost vedou hlavního hrdinu k útěku do země-nezemě a k novému životnímu startu.
humor
Ukázky

Týpci

178 Kč
Dítě školkou povinné
(1x)
Jedinečné, často neuvěřitelné, ale i běžné příhody, které prožívají všichni dospělí, jejichž dítě začalo chodit do školky. Rozpustilé příběhy tříleté Viky jsou podané autorem, který má dar vidět humor všedních situací a vystihnout každodenní zážitky.
humor

Dítě školkou povinné

71 Kč
Lék na manželství
Existuje lék na manželství? Samozřejmě – držíte ho v ruce! Doporučujeme užívat několikrát týdně v přiměřených dávkách. Předávkování není možné, humoru totiž není nikdy dost.
humor

Lék na manželství

80 Kč
Můj psí život
(1x)
Vyprávění psího rošťáka Bertíka, který čtenáře provádí svými prvními krůčky, sžívání se s novými pány, problematikou čtení patníků a vůbec vším, co takový pes považuje za důležité. Ve svých zápiskách malý bígl glosuje svět „dvounoháčů“.
humor
Ukázky

Můj psí život

212 Kč
Zobrazuji 221 - 230 z 263 položek
<< < 1 .. 21 22 23 24 25 .. 27 > >>