Nejprodávanější Kniha - květen 2021
podle věku

Essential Grammar in Use 4th edition with answers and eBook - 11%

Grammar in Use is the world's best-selling grammar series for learners of English. Essential Grammar in Use Fourth edition is a self-study reference and practice book for elementary-level learners (A1-B1), used by millions of people around the w

podle věku

Essential Grammar in Use 4th edition with answers and eBook

651 Kč
578 Kč
Škola houslových etud I - 11%
Škola houslových etud je komplexní výukový materiál, který je výsledkem celoživotní práce houslisty a vynikajícího pedagoga Václava Krůčka.
podle věku

Škola houslových etud I

338 Kč
300 Kč
Klavírní školička - 11%

Klavírní školička pro děti 4-7 leté. Pedagogická publikace s metodickým návodem pro výuku předškolních a raně školních dětí na LŠU. Rozvíjení hudebnosti, základy notopisu a hry na klavír.

podle věku

Klavírní školička

405 Kč
360 Kč
Zábavná matematika a logika pro bystré děti - 11%
Podpořte matematické nadání svých dětí!
podle věku

Zábavná matematika a logika pro bystré děti

152 Kč
135 Kč
Učebnice létání - 11%
Sedmé vydání praktické příručky pro výcvik soukromého pilota letounů PPL(A). Kniha je zpracována podle požadavků evropského předpisu PART FCL, aktualizace zahrnují změny ve vzdušném prostoru, letecké frazeologii a předpisech.
podle věku

Učebnice létání

449 Kč
399 Kč
Český jazyk – Slovní druhy - 11%
Laminátová kartička určená především pro žáky základních a středních škol nabízí graficky přehledný a stručný přehled 10 slovních druhů, které rozlišuje český jazyk i s příklady a krátkým popisem, co který slovní druh vyjadřuje, případně jakým způsobem zjistit z textu, o jaký slovní druh se jedná.
podle věku

Český jazyk – Slovní druhy

44 Kč
39 Kč
Ekonomie dobra a zla - 11%
(3x)
Ekonomii dobra a zla publikovalo v roce 2011 prestižní nakladatelství Oxford University Press. Od té doby kniha oslovuje nejen české, ale i zahraniční čtenáře.
podle věku

Ekonomie dobra a zla

358 Kč
318 Kč
Album etud 2 - 11%
Výběr etud pro třetí stupeň technické vyspělosti provedly naše osvědčené klavírní pedagožky. Svazek obsahuje 37 cvičení autorů jako Czerny, Lemoine či Duvernoy včetně etud z klavírní školy Zdeňka Fibicha a Jana Maláta.
podle věku

Album etud 2

161 Kč
143 Kč
Klavihrátky - s tužkou a gumou u klavíru - pracovní sešit 1 - 11%
Přípravný pracovní sešit a vedle procvičování hlavních oblastí (noty, intervaly a posuvky) se více věnuje také tonálnímu cítění a přípravě na práci s hudebními formami. Náš hlavní cíl je učit děti pojmy cestou prožitku a vlastního vyjádření.
podle věku

Klavihrátky - s tužkou a gumou u klavíru - pracovní sešit 1

248 Kč
220 Kč
Vyjmenovaná čtení o vlasti - 11%
Zajímavost této knihy spočívá v jejím způsobu zpracování vícero tematických oblastí. Na jedné straně předkládá dětským čtenářům místopisné informace formou turistického průvodce, včetně řady faktů z českých dějin a ze života lidí v dřívějších dobách.
podle věku

Vyjmenovaná čtení o vlasti

212 Kč
189 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 209 položek
<< < 1 2 3 4 .. 21 > >>