Nejprodávanější tituly - květen 2021
ženy

Máme na vybranou - 11%
(5x)
Ve své knize, která je víc než jen memoárovou literaturou, nám Edith Egerová předkládá nejen napínavý a působivý příběh vlastního života, ale také inspirativní příběhy svých pacientů.
ženy

Máme na vybranou

359 Kč
319 Kč
O Pavlovi - 11%
(7x)
Vzpomínky české novinářky, prozaičky a kulturní organizátorky (mj. též ministryně kultury města Hamburk) Dani Horákové na léta strávená s jejím manželem, filmovým režisérem, scenáristou a prozaikem Pavlem Juráčkem.
ženy
Ukázky

O Pavlovi

448 Kč
398 Kč
Bůh je můj životní program - 11%
Jana Sieberová, zakladatelka Domácího hospice Duha, nemá problém jít na trh i s vlastní kůží, může-li to někomu prospět. A tak nám tentokrát – prostě a neokázale – předkládá silné příběhy ze své hospicové práce s umírajícími a jejich rodinami..
ženy

Bůh je můj životní program

152 Kč
135 Kč
Hrdinky - Příběhy významných českých žen - 11%
(1x)
Byly odvážné. Mnohdy předběhly dobu. Šly si za svým a někdy za odvahu zaplatily cenu nejvyšší. Ale svým příběhem inspirovaly tisíce a miliony dalších žen, které dnes díky nim mohou žít svobodně a podle svých představ.
ženy
Ukázky

Hrdinky - Příběhy významných českých žen

359 Kč
319 Kč
Kábulská škola krásy - 64%
(1x)
Autorka založila v Kábulu otevřela kadeřnickou školu. Ve své knize nabízí nevšední vyprávění, v němž s vřelostí a humorem líčí životní příběhy žen, jež se sešly proto, aby si společně osvojily umění trvalé ondulace, přátelství a svobody.
ženy
Ukázky

Kábulská škola krásy

238 Kč
85 Kč
Čas na TE.BE - 11%
Šikovných a kreativních lidí není nikdy dost – a právě proto vznikl lifestylový a hobby pořad Čas na TE.
ženy

Čas na TE.BE

332 Kč
295 Kč
Čáslavská - 11%
(1x)
První komiksové zpracování příběhu výjimečné ženy Věry Čáslavské zavede čtenáře do hlavního města Mexika i do léčebny v Bohnicích, na mistrovství světa i do vyšetřoven Státní bezpečnosti.
ženy
Ukázky

Čáslavská

403 Kč
358 Kč
Svobodná v Evropě - 11%
Vzpomínky přední české novinářky Lídy Rakušanové představují otevřenou a nic nepředstírající výpověď o osobním i pracovním životě člověka, v jehož osudu se podobně jako u celé generace vrstevníků odrážely a tak či onak jej formovaly dramatické ...
ženy

Svobodná v Evropě

311 Kč
276 Kč
Becoming - 11%
(3x)
An intimate, powerful, and inspiring memoir by the former First Lady of the United States
ženy

Becoming

629 Kč
559 Kč
Sběrná kniha - 11%
(6x)
Známý spisovatel a historik Pavel Kosatík přináší nejucelenější pohled na dílo a život Heleny Třeštíkové od jejího dětství do současnosti. Režisérka vypráví o vlastní rodině i o zrodu nejslavnějších filmů.
ženy
Ukázky

Sběrná kniha

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 71 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>