Nejprodávanější e-knihy - květen 2021
sociologie

Sociální souvislosti aktivního stáří - 20%
Kolektivní monografie je výsledkem výzkumné práce autorského týmu katedry sociální práce Filozofické fakulty UK.
sociologie
Ukázky

Sociální souvislosti aktivního stáří

200 Kč
160 Kč
Státní orgány sociálněprávní ochrany dětí - 20%
Publikace shrnuje výsledky výzkumného šetření, které proběhlo v roce 2014. Bylo zaměřené na popis a analýzu pracovních postupů OSPOD v ČR označovaných v současnosti jako „dobrá praxe“.
sociologie
Ukázky

Státní orgány sociálněprávní ochrany dětí

140 Kč
112 Kč
Úvod do sociologie - 20%
Upravené vydání učebnice Radomíra Havlíka slouží k základní orientaci při studiu vybraných společenských problémů. Jednotlivé kapitoly jsou věnovány např. teorii a dějinám sociologie, vztahu společnosti a jedince, sociální struktuře společnosti
sociologie
Ukázky

Úvod do sociologie

90 Kč
72 Kč
Příběhy (ne)obyčejných profesí - 20%
Kolektivní monografie Příběhy (ne)obyčejných profesí představuje osudy a vzpomínky mužů a žen vykonávajících několik zdánlivě „obyčejných“ profesí (armáda, bezpečnost/policie, hasiči, pohostinství, maloobchod, zdravotnictví, výtvarné umění atd.)
sociologie
Ukázky

Příběhy (ne)obyčejných profesí

270 Kč
216 Kč
Soudobá sociologie VI. - 20%
Tímto šestým svazkem se uzavírá série knižních publikací, které pod označením Soudobá sociologie začaly vycházet v roce 2006. Cílem celého projektu bylo zprostředkovat českému čtenáři informace o základních trendech soudobé světové sociologie.
sociologie
Ukázky

Soudobá sociologie VI.

230 Kč
184 Kč
Sociální politika - 20%
Kniha je základní odbornou učebnicí pro studijní obor zaměřený na sociální činnosti. Jejím cílem je seznámit žáky se základy sociální politiky v systému politiky státu.
sociologie
Ukázky

Sociální politika

212 Kč
170 Kč
Sociologie stáří a seniorů - 20%
Co se děje uvnitř prodlouženého stáří? Mění se kvalita života seniorů? Ovlivňuje proměna obsahu stáří a sociální pozice seniorů i samotnou společnost?
sociologie
Ukázky

Sociologie stáří a seniorů

254 Kč
203 Kč
Zajištění na stáří - 20%
Tato publikace je vhodná pro všechny, kteří se aktivně zajímají o svůj důchod. Strávit podzim života lze několika způsoby. Jedním z nich je i důstojný a trvale udržitelný životní standard, na který jste byli zvyklí během vašeho pracovního života.
sociologie
Ukázky

Zajištění na stáří

195 Kč
156 Kč
Dějiny sociologie - 20%
(2x)
Publikace si neklade za cíl systematizovat dějiny sociologie ani v úplnosti, ba ani v jednotlivostech. Spíše chce čtenáře přesvědčit o "užitku a požitku" z četby sociologických klasiků.
sociologie
Ukázky

Dějiny sociologie

271 Kč
217 Kč
Sociální práce ve zdravotnictví - 20%
Kniha je určena pracovníkům profese sociální práce, včetně sociální práce ve zdravotnictví, a studentům sociální práce a zdravotnických oborů. Soustředí se na základní otázky sociální práce ve zdravotnictví, která má u nás mnohaletou tradici.
sociologie
Ukázky

Sociální práce ve zdravotnictví

220 Kč
176 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 23 položek
<< < 1 2 3 > >>