Nejprodávanější audioknihy na CD - květen 2021
ostatní

Srdce včely má pět komor
(1x)
Na prahu třicítky se Helen Jukes cítí uvězněná v městském kolotoči kancelářského pletichaření a dočasných adres. Snaží se usadit ve své nové práci v Oxfordu a tu jí dojde, že aby prožila smyslu-plný život naplněný láskou a prací, musí se sama změnit.
ostatní

Srdce včely má pět komor

332 Kč
Příběhy skutečné odvahy
(1x)
Bear ve své nové knize líčí strhující příběhy dobrodruhů, průzkumníků, vojáků, špionů i obyčejných lidí, kteří se odmítli vzdát i v těch nejzoufalejších situacích – příběhy, které ho inspirují po celý život.
ostatní

Příběhy skutečné odvahy

313 Kč
Havel
(6x)
Zvuková verze biografie podrobně postihující nesmírně zajímavé osudy Václava Havla, velké osobnosti naší země.
ostatní

Havel

411 Kč
Navždy Provence
(2x)
Druhá část volné trilogie vonící levandulí a chutnající po těch nevybranějších lahůdkách a nejlepším víně. Opět jsme okouzleni vtipným vyprávěním o zdánlivě všedních událostech francouzského venkova, z nichž se rodí umění žít.
ostatní

Navždy Provence

269 Kč
Umění vítězit
Autor je zakladatelem společnosti Nike, Inc. a jedním z nejvýznamnějších představitelů mezinárodního obchodu. Jako generální ředitel firmy působil v letech 1964–2004 a v současné době je předsedou správní rady.
ostatní

Umění vítězit

359 Kč
Znovu Provence
Třetí část volné trilogie vonící levandulí a chutnající po těch nevybranějších lahůdkách a nejlepším víně. Znovu Provence zavádí čtenáře opět do slunné Provence mezi vinice, lány levandule, dubové lesíky a olivovníkové sady na jihu Francie.
ostatní

Znovu Provence

269 Kč
Všechno si pamatuji...
Sestříhaný záznam o životě Otakara Brouska tři a půl hodiny dlouhý, prokládaný hudbou. Při poslechu se nejen zasmějete, ale zamyslíte se i nad silou lidského ducha. Do vašich domovů tak vstoupí Člověk, před kterým je nutno smeknout klobouk.
ostatní

Všechno si pamatuji...

225 Kč
Listy M. Jana Husa
70 listů (latinské v překladu Bohumila Ryby) českého reformátora čte Jiří Hanák. K dispozici na CD ve formátu mp3.
ostatní

Listy M. Jana Husa

206 Kč
Spratek
(3x)
Skutečný příběh šestileté Sheily, která se dostane do speciální třídy pro děti s poruchami chování čte Simona Babčáková .
ostatní

Spratek

404 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 19 položek
<< < 1 2