Nejprodávanější tituly - květen 2021
učebnice - vzdělání

Angličtina pro malé školáky - 11%
Hodný kamarádský duch tě zavede na svůj strašidelný hrad, kde dostaneš příležitost pohrát si s angličtinou. Hodný kamarádský duch tě zavede na svůj strašidelný hrad, kde dostaneš příležitost pohrát si s angličtinou. Získáš za to drahocenné poklady, které si můžeš lepit do vlastní pokladnice.
učebnice - vzdělání

Angličtina pro malé školáky

224 Kč
199 Kč
Můj pracovní sešit - Úžasné spojování - 11%
Společně se sešitem Spojování je tento sešit úvodním pracovním sešit série Kumon pro děti od 2 do 4 let, je určen dětem, které poprvé berou do ruky tužku a neumějí ještě kreslit čáry, protože nemají pevně zafixováno správné držení tužky.
učebnice - vzdělání

Můj pracovní sešit - Úžasné spojování

161 Kč
143 Kč
Flautoškola 2 - 11%
Moderní učebnice hry na sopránovou zobcovou flétnu, doplněná přednesovými skladbami různých stylů i řadou metodických materiálů v samostatných sešitech, určená především žákům ZUŠ od 6 let a jejich pedagogům.
učebnice - vzdělání

Flautoškola 2

266 Kč
236 Kč
Album etud 1 - 11%
(2x)
ALBUM ETUD 1-5, velmi povedená a úspěšná série pěti sešitů pro klavír, které vznikly na základě potřeby vytvořit mnohostranný a široký studijní materiál, jenž by vyhovoval všem požadavkům na moderní klavírní vyučování, ...
učebnice - vzdělání

Album etud 1

143 Kč
127 Kč
Pro nejmenší - Protiklady se samolepkami - 11%
Který slon je malý a který velký? Ukaž, který košík je plný a který prázdný. Která housenka je krátká a která dlouhá? Řekni, co je prázdné a co plné. Ukaž, která myška je vysoko a která nízko. Dolep samolepky na správná místa.
učebnice - vzdělání

Pro nejmenší - Protiklady se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Kočka a čert - 11%
(1x)
Jediná kniha Jamese Joyce určená dětem Kočka a čert vypráví o městečku na břehu Loiry rozděleném řekou na dvě části, které však nemá žádný most a občané městečka si ho ani neumějí postavit.
učebnice - vzdělání

Kočka a čert

178 Kč
158 Kč
New Maturita Activator Student´s Book - 11%
Aktualizované vydání bestselleru k přípravě studentů na maturitní zkoušku z anglického jazyka. New Maturita Activator Updated Edition svou unikátní a přehlednou strukturou poskytuje komplexní shrnutí středoškolského učiva.
učebnice - vzdělání

New Maturita Activator Student´s Book

553 Kč
491 Kč
Předškolák školákem – Rozvoj zrakového vnímání - 11%
Pracovní listy k rozvoji předčtenářských dovedností dítěte předškolního a mladšího školního věku.
učebnice - vzdělání

Předškolák školákem – Rozvoj zrakového vnímání

114 Kč
102 Kč
Truhlářství - Tradice z pohledu dneška - 11%
Původně učebnice pro dva truhlářské obory, nábytkářství a stavební truhlářství dnes přibližují postupy starých mistrů a stavitelů. Konstrukce nábytku a Konstrukce stavebního truhlářství vychází v dotisku nového vydání po více než sedmdesáti letech.
učebnice - vzdělání

Truhlářství - Tradice z pohledu dneška

287 Kč
255 Kč
Můj první pracovní sešit - Spojování - 11%
Zábavný úvod do používání tužky, velký a praktický průvodce a základ pro budoucí psaní číslic a písmen – to je sešit Spojování, základní kámen metody Kumon.
učebnice - vzdělání

Můj první pracovní sešit - Spojování

161 Kč
143 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 442 položek
<< < 1 2 3 4 .. 45 > >>