Nejprodávanější audioknihy na CD - květen 2021

Broučci
(1x)
Audioverze jednoho z nejoblíbenějších děl české dětské literatury, legendárních příhod Broučka, Berušky, kmotřičky Janinky a dalších hrdinů.

Broučci

224 Kč
Na dosah ruky
(1x)
Kapitán Exner řeší vraždu v tajemném domě, ve kterém se objevuje podivný nadpřirozený fenomén. Prostě v něm straší. ...

Na dosah ruky

269 Kč
Nevidím ani tmu
(2x)
Kde zůstaly ženy? napadlo Aleše Palána během příprav budoucího knižního projektu. Jeho protagonisty budou totiž bez výjimky samí muži, kteří zvolili útěk jako formu osvobození od okolního světa, aby si mohli stvořit ten vlastní. Copak ženy neutíkají?

Nevidím ani tmu

359 Kč
Prvok, Šampón, Tečka a Karel
(7x)
Román vypráví s vtipným nadhledem příběh čtyř kamarádů, kteří si dvacet let po maturitě položí otázku, jestli žijí opravdu tak, jak chtěli, když jim bylo osmnáct.

Prvok, Šampón, Tečka a Karel

431 Kč
Sněhulák
(24x)
7. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi. Je listopad. V Oslu napadl první sníh. Birte Beckerová přichází domů z práce a chválí manžela a syna,

Sněhulák

359 Kč
Tři jablka spadlá z nebe
(6x)
Arménská svébytná inspirace Márquezem, která vás vtáhne a už nepustí. Nenápadný bestseller o životě Arménů v zapadlé vesničce na pozadí 20. století

Tři jablka spadlá z nebe

359 Kč
Káva se Suzanne
Koláž textů z básní a korespondence Suzanne Renaudové a Bohuslava Reynka. Také z vyprávění jejich syna Daniela a Jiřího Reynkových.

Káva se Suzanne

299 Kč
Co po ní zbylo
(1x)
Neřeknu ani slovo. Na mou duši…

Co po ní zbylo

314 Kč
Její konec
(5x)
Nový psychothriller Shari Lapeny odhalí další nebezpečné tajemství ukryté pod povrchem spořádané rodiny, a to znovu v příběhu plném stupňujícího se napětí a nečekaných zvratů.

Její konec

314 Kč
Království
(6x)
Do zapadlé vsi v norských horách se z ciziny vrací zdejší rodák Carl Opgard a přiváží s sebou návrh na výstavbu luxusního wellness hotelu.

Království

404 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 234 položek
<< < 1 2 3 4 .. 24 > >>