Nejprodávanější tituly - květen 2021
psychologie

Buďte strůjci vlastního štěstí - 20%
(2x)
Na následujících stránkách vám nabízíme několik způsobů, jak být strůjcem vlastního štěstí, protože jsme bytosti se svobodnou vůlí a ta nám poskytuje možnost se rozhodnout, kterým směrem se vydáme a jestli prožijeme svůj život ve štěstí a lásce.
psychologie
Ukázky

Buďte strůjci vlastního štěstí

152 Kč
122 Kč
Jak si vybudovat fantastickou paměť - 20%
Pojďte se učit od expertky na trénink paměti, která je několikanásobnou juniorskou mistryní světa pro memoatlety (Youth World Memory Championships). Autorka v knize prozrazuje tajemství, díky kterým vytrénovala svou paměť na fenomenální úroveň.
psychologie
Ukázky

Jak si vybudovat fantastickou paměť

246 Kč
197 Kč
Jak vzniká důvěra - 11%
(2x)
Tato kniha se zabývá kořeny nedůvěry a způsoby, jak náš ztracený pocit důvěry obnovit. To, co normálně za důvěru považujeme, je ve skutečnosti jen naše představa o důvěře – dětinská a vysněná.
psychologie

Jak vzniká důvěra

284 Kč
252 Kč
Kniha o mužství - 11%
(2x)
Upravená verze knihy Mužství, která se během několika let stala v mnoha zemích bestsellerem. Byla provázena vlnou zájmu o téma role muže a otce v západní společnosti, jež se stává v mnoha ohledech zženštilou.
psychologie

Kniha o mužství

311 Kč
276 Kč
Prarodiče, rodiče a vnoučata
Psychologická příručka o úskalích vzájemné komunikace mezi prarodiči a rodiči dětí na jedné straně a mezi prarodiči a vnoučaty na druhé straně.
psychologie

Prarodiče, rodiče a vnoučata

89 Kč
Přejme si být štíhlí - 11%
(3x)

Hubnutí je zcela snadné. Musíme jen vědět jak! Můžeme své tělo ovlivňovat silou mysli? Jednoznačně ano. Mnoho lidí v posledních letech dosáhlo ideální hmotnosti podle návodu a rad Pierra Franckha - s lehkostí!

psychologie

Přejme si být štíhlí

251 Kč
223 Kč
Psychologické aspekty vzdělávání dospívajících - 11%
Publikace se primárně zabývá procesem socializace a rozvojem sociálních dovedností dospívajících v prostředí střední školy.
psychologie

Psychologické aspekty vzdělávání dospívajících

251 Kč
223 Kč
Umění vyjednávat a přesvědčit v obtížných situacích - 20%
(1x)
Všichni denně vyjednáváme o různých záležitostech, ať už se zákazníky, obchodními partnery nebo doma, v rodině. Mnohá vyjednávání přitom z řady důvodů neprobíhají hladce, zvlášť když druhá strana odmítá spolupracovat a dosáhnout uspokojivé dohody.
psychologie
Ukázky

Umění vyjednávat a přesvědčit v obtížných situacích

271 Kč
217 Kč
Vstříc kosmologii - 11%
(1x)
Kniha známého francouzského psychiatra se věnuje zdánlivě běžným psychickým i fyzickým jevům a ukazuje, jak psychický rozměr člověka komunikuje s kosmickým rozměrem světa.
psychologie

Vstříc kosmologii

234 Kč
208 Kč
Láska a její kat - 11%

Dnes již klasický bestseller autora povídek z psychoterapeutické praxe. Deset povídek, které odhalují touhy a motivace lidské duše a zároveň nechávají nahlédnout tajemství, frustrace, patos i humor objevující se v terapeutickém vztahu.

psychologie

Láska a její kat

350 Kč
311 Kč
Zobrazuji 331 - 340 z 358 položek
<< < 1 .. 32 33 34 35 36 > >>