Nejprodávanější tituly - květen 2021
Česká republika

Ottův atlas Na elektrokolech po Čechách
První publikace svého druhu na českém trhu vznikla následkem stále rostoucí obliby e-kol u českých cykloturistů a tím i jejich poptávky po titulu, který by se zaměřil na toto rychle se rozvíjející odvětví cyklistiky. E-kola boří hranice....
Česká republika
Ukázky

Ottův atlas Na elektrokolech po Čechách

179 Kč
Procházky Olomoucí - 20%

Krok za krokem olomouckými ulicemi Zažijte královské město Olomouc jinak! Olomouc to není jen katedrála svatého Václava nebo výstaviště Flora. Olomouc to je pestrá architektura, bohatá historie, součást Seznamu světového kulturního dědictví UNESCO.

Česká republika
Ukázky

Procházky Olomoucí

209 Kč
167 Kč
Tajemné stezky - Chřiby - strážci Středního Pomoraví - 11%
Vydejte se s námi na jihovýchodní Moravu na hranici dvou národopisných regionů - Hané a Slovácka, které od sebe odděluje pohoří Chřiby.
Česká republika

Tajemné stezky - Chřiby - strážci Středního Pomoraví

269 Kč
239 Kč
Toulavá kamera 21 - 11%
(1x)
Jak je již zvykem, v předvánočním čase vychází další díl knižní verze populárního televizního pořadu Toulavá kamera. Vedle tradiční padesátky tipů v ní najdete také exkluzivní soutěž a bonusové samolepky do svého Toulavého deníku!
Česká republika

Toulavá kamera 21

296 Kč
263 Kč
Lužnice : vodácko-tábornická mapa - 11%
Dekorativní vodácko-tábornická mapa Lužnice a okolí v oblasti od Suchdolu nad Lužnicí po Týn nad Vltavou v měřítku 1:100 000 od kreslíře Marko Čermáka.
Česká republika

Lužnice : vodácko-tábornická mapa

35 Kč
31 Kč
Soutok Sázavy s Vltavou : mapa - 11%
Dekorativní kreslená vodácko-turická mapa soutoku Sázavy s Vltavou a okolí v oblasti od Čerčan po Davli, v měřítku 1:45 000 kreslíře Marko Čermáka.
Česká republika

Soutok Sázavy s Vltavou : mapa

35 Kč
31 Kč
Průvodce poklady Unesco - 11%
Předkládané dílo z řady průvodců klenotnicemi světového kulturního dědictví WORLD HERITAGE – PATRIMOINE MONDIALE představuje architektonické poklady srdce Evropy, nad nimiž přejalo záštitu UNESCO.
Česká republika

Průvodce poklady Unesco

259 Kč
230 Kč
100 zajímavostí ze života Plzeňanů za císaře pána
Čím se bavili Plzeňané od poloviny 19. století do poloviny 20. století? Poutě, zábavy, šibřinky, průvody, kabarety, návštěvy cirkusů a zvěřinců, varietní představení, výlety do okolí. To vše hledal zvláště v dobovém tisku autor Ladislav Silovský.
Česká republika
Ukázky

100 zajímavostí ze života Plzeňanů za císaře pána

134 Kč
Broumovsko, Adršpach / Turistická mapa SHOCart - 11%
Na dovolenou do Broumovska a Adršpachu musíte vyjet ve správný čas. Bývá tam totiž přelidněno. A není se čemu divit, vždyť jde o naprosto unikátní lokalitu skalních měst v celé Střední Evropě.
Česká republika

Broumovsko, Adršpach / Turistická mapa SHOCart

134 Kč
119 Kč
Český ráj / turistická mapa KČT - 11%

Podrobná mapa v měřítku 1 : 50 000 (1 cm = 500 metrů) zobrazuje vedle základního obsahu (všechna sídla a jejich části, železnice, silnice, hlavní cesty, vrstevnice po 10 m, výškové kóty atd.) ...

Česká republika

Český ráj / turistická mapa KČT

152 Kč
135 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 75 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>