Nejprodávanější Kniha - květen 2021
kariéra

Úspěšná prezentace
Potřebujete připravit kvalitní prezentaci a nevíte, jak na to? Chcete vytvářet působivější a modernější prezentace než dosud? Máte obavy ze samotného průběhu svého vystoupení? Rádi byste působili přesvědčivě a profesionálně?
kariéra

Úspěšná prezentace

89 Kč
Motivace a odměňování pracovníků - 11%
Jsou vaši zaměstnanci málo výkonní a iniciativní? Chcete své zaměstnance motivovat, ale nevíte jak? Přijde vám finanční forma motivace už v dnešní době málo?
kariéra

Motivace a odměňování pracovníků

269 Kč
239 Kč
Moderní lektor - 11%
Prakticky pojatá příručka je určena zejména začínajícím lektorům, ale i ti zkušenější v ní najdou mnoho zajímavých informací a inspirativních podnětů.
kariéra

Moderní lektor

260 Kč
231 Kč
Nikdy nedělej kompromis - 11%
(4x)
Když jde o lidský život, nelze dělat kompromisy. To se naučil Chris Voss, bývalý hlavní vyjednavač u FBI.
kariéra

Nikdy nedělej kompromis

350 Kč
311 Kč
Lídři jedí poslední - 11%
(1x)
Autor Simon Sinek nabízí řešení, jak vybudovat stabilní a sebejistý tým, kde mají všichni pocit sounáležitosti a energii směřují k dosažení společného cíle.
kariéra

Lídři jedí poslední

314 Kč
279 Kč
Koučování týmu - 11%
Cílem autorek je ukázat vám na skutečných příbězích z firemního života v české kotlině různé postupy při řešení konkrétních situací, obohatí vás o své zkušenosti s koučováním týmů a představí myšlenky svobodného přístupu k práci.
kariéra

Koučování týmu

206 Kč
183 Kč
Jak poznat, když vám někdo lže - 11%
Bývalý expert FBI a autor světového bestselleru Jak prokouknout druhé lidi přichází s knížkou, díky které zaručeně poznáte, že vám někdo lže. V této praktické příručce najdete více než 200 nejčastějších příznaků lhaní a projevů podvodného chování.
kariéra

Jak poznat, když vám někdo lže

197 Kč
175 Kč
Co je to NCLEX? - 11%
Populárně-odborná publikace je určena ošetřovatelské veřejnosti, zejména pak stoupajícímu počtu zájemců o kariéru v zahraničí. Zkouška NCLEX, která se skládá v angličtině, představuje základní předpoklad pro práci sestry v USA.
kariéra

Co je to NCLEX?

108 Kč
96 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 28 položek
<< < 1 2 3