Nejprodávanější hudba - květen 2021
folk a country

Divné století - 11%
Divné století – tak se jmenuje jeden z nejslavnějších a současně nejzajímavějších projektů, ve kterém se spojilo hned několik osobností naší folkové scény.
folk a country

Divné století

296 Kč
263 Kč
Vandrovali hudci - 11%
Nové vydání Hutkova druhého alba Vandrovali hudci, kde zpěváka doprovázejí rockoví hudebníci Radim Hladík a Fedor Frešo, obsahuje kromě původního LP navíc šest nově objevených písní.
folk a country

Vandrovali hudci

225 Kč
200 Kč
Advent - 11%
Album Advent sice přináší záznam z adventního koncertu Javorů, avšak vedle lidových koled a zhudebněných básní se zimní tematikou nahrávka obsahuje i další známé písně z repertoáru sourozenců Ulrychových.
folk a country

Advent

269 Kč
239 Kč
Before Dawn - 11%
Album Before Dawn je příjemně namíchanou směsí lidového, autorského a převzatého materiálu. Verše skotského básníka Roberta Tannahilla se střídají s asturskou ukolébavkou nebo s původními skladbami Luboše Maliny a Kateřiny García, majitelky jednoho z nejkrásnějších hlasů nejen na české scéně.
folk a country

Before Dawn

269 Kč
239 Kč
Prší nám do campari - 11%
Skupina Úterý, kterou založil písničkář Jiří Dědeček spolu s mladým baskytaristou Vojtěchem Heřmánkem, vydává po roce své existence první album nazvané "Prší nám do campari".
folk a country

Prší nám do campari

224 Kč
199 Kč
Studánko rubínko - 11%
Studánko rubínko je počinem Jiřího Pavlici a Hradišťanu v kategorii hudby pro děti. Tři desítky písní na verše Jana Skácela, Františka Halase, Miloslava Bureše, Věry Provazníkové, Františka Nechvátala a lidovou poezii, které nás provedou jarem od prvních sněženek přes velikonoční svátky až po svátek sv. Jana.
folk a country

Studánko rubínko

269 Kč
239 Kč
Dobře nám - 11%
Album Dobře nám je druhou samostatnou nahrávkou skupiny Koa. Kapela přidává reggae nebo funky a v několika písních se objeví dosud kapelou nevyužívaná elektrická kytara. Kromě češtiny se na CD zpívá španělsky, francouzsky, turecky, anglicky, romsky a slovensky.
folk a country

Dobře nám

269 Kč
239 Kč
Slunci ležím v rukou - 11%
Album obsahuje dvanáct písní, které všechny složila a otextovala Dáša Voňková. Na albu ji doprovází pianista Zdeněk Zdeněk, který je jí na desce rovnoceným partnerem.
folk a country

Slunci ležím v rukou

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 28 položek
<< < 1 2 3