Nejprodávanější audioknihy - květen 2021
detektivky

Entomologův odkaz - 20%
Čtvrtý díl kriminální série Akta Enzo.
detektivky
Ukázky

Entomologův odkaz

299 Kč
239 Kč
Kritik - 20%

Ve víně může být nejen pravda, ale i smrt. Kdo ji má na jazyku? Během degustačního turné po nepříliš známém vinařském regionu Gaillac zmizí nejlepší světový kritik vín Gil Petty. O rok později je nalezen ve vinici na jihozápadě Francie, oblečený do

detektivky
Ukázky

Kritik

299 Kč
239 Kč
Maigret - Je tu Felicie - 11%

Vypadalo to jako obyčejná vražda… To by se k ní ale nesměla připlést ta holka s čelem jako umíněná koza! V idylické čtvrti venkovského charakteru na předměstí Paříže je zavražděn postarší muž.

detektivky

Maigret - Je tu Felicie

260 Kč
231 Kč
Vražda v Orient-expressu - 11%
(1x)

Vrah je mezi námi – ve vlaku. Hercule Poirot, jehož naléhavý telegram odvolá z Istanbulu do Anglie, jen tak tak získá místo v luxusním rychlíku Orient expres. Ve vlaku jej osloví bohatý Američan Ratchett, který požádá o ochranu, protože se obává, že

detektivky

Vražda v Orient-expressu

305 Kč
271 Kč
Skála - 20%
(16x)
Skála je detektivní román vzácné síly a představivosti. Je možno ho zařadit do kategorie tzv. literary crime, tedy krimi psané kvalitním literárním stylem který ještě více vynikne v bravurním podání Jiřího Dvořáka.
detektivky
Ukázky

Skála

299 Kč
239 Kč
Literární spolek Laury Sněžné - 11%
(3x)

Cosi divného se děje s knihami v městečku Zaječín. Fantastický román pro milovníky literatury a záhad od autora, který ukázal, že i Finsko má svůj magický realismus.

detektivky

Literární spolek Laury Sněžné

305 Kč
271 Kč
Muž s unavenýma očima - 11%
(2x)
Napínavý příběh s kriminální zápletkou se odehrává v rozmezí několika dnů v kulisách sychravé podzimní Prahy.
detektivky

Muž s unavenýma očima

314 Kč
279 Kč
Muž z chatrče - 11%
Ve staré chatrči na okraji města A. je nalezeno mrtvé tělo zanedbaného muže. Na první pohled to vypadá, že se jen další bezdomovec upil k smrti, ovšem situace se brzy začne komplikovat.
detektivky

Muž z chatrče

314 Kč
279 Kč
Setkání se smrtí - 20%
Jedno z klasických děl zabývajících se horolezectvím … jde o psychologický a místy i filozofický příběh lidské zarputilosti.
detektivky
Ukázky

Setkání se smrtí

248 Kč
198 Kč
Trpké víno - 11%
Zdá se, že v Čechách není tak bezpečno jako bylo dříve. Lupiči na Menším Městě pražském se nebojí uchýlit i k zabíjení a ze zchudlých šlechticů se stávají lapkové....
detektivky

Trpké víno

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 87 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>