Nejprodávanější tituly - květen 2021
detektivky

Smrt poctivého lichváře - 30%
Za detektivem Berkou přichází jeho dávná láska z doby, kdy byl ještě kapitánem kriminálky Veřejné bezpečnosti. Její manžel před pár dny beze stopy zmizel cestou do práce a policejní pátrání nepřináší žádné hmatatelné výsledky.
detektivky
Ukázky

Smrt poctivého lichváře

169 Kč
118 Kč
Syndrom E
Horké léto, dovolená právě začala, dvěma francouzským policistům však běhá mráz po zádech.
detektivky

Syndrom E

314 Kč
Vzpoura goliardů - 30%
(2x)
Píše se rok 1261. Přemysl II. Otakar podpoří v boji o trůn římského krále proti Alfonsi Kastilskému jeho konkurenta Richarda Cornwalského a za to má slíben majestát. Jenže v diplomacii není nic takové, jak by se mohlo na první pohled zdát...
detektivky
Ukázky

Vzpoura goliardů

199 Kč
139 Kč
Zkurvenej příběh
(5x)
V románu Zkurvenej příběh Bernard Minier potvrzuje své mistrovství a definitivní členství v exkluzivního klubu velkých spisovatelů detektivek, thrillerů a jiných kriminálních románů.
detektivky

Zkurvenej příběh

359 Kč
Ženy a lži - 30%
Jižní Morava. Dva detektivní případy. A jeden sympatický starožitník, který rád pomáhá rozplétat kriminalistické hádanky....
detektivky
Ukázky

Ženy a lži

179 Kč
125 Kč
Babičky - BOX
Siiri, Irma a Anna-Liisa na stopě! Neumíte i představit, že by mohlo v domově důchodců dojít k něčemu nezákonnému, ať už k podezřelému úmrtí, krádeži, obchodu s léky nebo podivné rekonstrukci?
detektivky

Babičky - BOX

711 Kč
Dívka v ledu
(11x)
Poté co je v parku v jižním Londýně pod vrstvou ledu nalezeno tělo mladé ženy, na místo přijíždí detektiv šéfinspektor Erika Fosterová. Oběť, krásná dívka z mocné a bohaté rodiny, měla podle všeho dokonalý život.
detektivky

Dívka v ledu

404 Kč
Ebenová loutna
(1x)
Historická detektivka z prostředí Byzantské říše. První díl volné trilogie.
detektivky

Ebenová loutna

259 Kč
JFK 36 Horká půda
Nález mapy Austrálie pocházející z paralelního, technicky vyspělejšího světa vyprovokuje útok na Kovářovu obchodně-pašeráckou společnost v New Orleans.
detektivky

JFK 36 Horká půda

152 Kč
Zobrazuji 471 - 480 z 547 položek
<< < 1 .. 46 47 48 49 50 .. 55 > >>