Nejprodávanější tituly - květen 2021
učebnice - vzdělání

Podnebné pásy - tahák - 11%

TAHÁKY PRO MÉHO SYNA, KTERÉHO UČENÍ NEZAJÍMÁ !!! Nový projekt Lucie Seifertové je inspirován “karanténou” a také skutečností, že má autorka syna v tzv. domácí individuální výuce.

učebnice - vzdělání

Podnebné pásy - tahák

35 Kč
31 Kč
Procvičování - Písanka - 11%
V této cvičebnici si (nejen) budoucí školáci procvičí ruku a uvolní zápěstí a naučí psát malá i velká písmena písankovým písmem. KÚkoly pro malé školáky. Pojďte se s námi vydat po zamotaných cestách mnohých labyrintů. Najdete správnou cestu?
učebnice - vzdělání

Procvičování - Písanka

71 Kč
63 Kč
Procvičování pravopisu pro 4. ročník - 11%
Úkoly a cvičení v tomto pracovním sešitu jsou zaměřené na procvičení a zlepšení různých pravopisných jevů. Tematicky vychází z probírané látky češtiny ve 4. ročníku a je připraven v souladu s RVP. Každá kapitola obsahuje velké množství doplňovaček a opakování. Na konci publikací naleznete správná řešení všech úkolů, proto je také vhodná pro samostatnou přípravu.
učebnice - vzdělání

Procvičování pravopisu pro 4. ročník

70 Kč
62 Kč
Procvičuj - Slovní druhy - 11%
Potřebují si vaše děti zopakovat nebo procvičit určování slovních druhů? Nabídněte jim zábavnou cvičebnici plnou aktivit, úkolů, křížovek a doplňovaček.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Procvičuj - Slovní druhy

134 Kč
119 Kč
Procvičuji si - slovní druhy - 12%
Pracovní sešit je výbornou pomůckou pro všechny, kteří si chtějí lépe procvičit slovní druhy. To je téma, která žáci obtížně zvládají. V této publikaci se je naučí zvládat bez chyb pomocí úkolů, tajenek a přiřazování. Na konci procvičovacího sešitu jsou vždy uvedena správná řešení všech úkolů, proto je také vhodný na samostatnou přípravu.
učebnice - vzdělání

Procvičuji si - slovní druhy

59 Kč
52 Kč
Sada testů státní přijímací zkoušky 9. třída - 11%
Dítě se seznámí s podobou testů na státní přijímací zkoušky a zjistí, jak je na tom se znalostmi. Natrénuje si řešení jednotlivých typů úloh i strategii řešení celého testu.
učebnice - vzdělání

Sada testů státní přijímací zkoušky 9. třída

585 Kč
520 Kč
Slovní druhy - 12%
S tímto přehledem slovních druhů zvládneš češtinu hravě. Základní členění - ohebné, neohebné. Slovní druhy s vysvětlením a příklady.
učebnice - vzdělání

Slovní druhy

17 Kč
15 Kč
Učte se s příběhy – Angličtina na 5 minut - 11%
Máte 5 minut? Tak je využijte! Máme pro vás 20 krátkých a vtipných příběhů, díky kterým poznáte Anglii, její obyvatele i místní zvyky.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Učte se s příběhy – Angličtina na 5 minut

206 Kč
183 Kč
Úkoly pro 1. třídu - 11%
Sešit je určen všem žáčkům první třídy kteří si chtějí procvičit psaní, počítání, abecedu, logické myšlení. Sešit je také vhodný pro předškoláky, kteří by se chtěli naučit něco víc.
učebnice - vzdělání

Úkoly pro 1. třídu

107 Kč
95 Kč
Úkoly pro 2. třídu - 11%
Tento sešit je určen školáčkům, kteří si chtějí procvičit učivo 2. třídy, najdou zde úkoly z oblasti přírodovědy, matematiky, angličtiny. Vše s krásnými obrázky a mnoho zábavy. Tak vzhůru do toho!
učebnice - vzdělání

Úkoly pro 2. třídu

107 Kč
95 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 54 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>