Nejprodávanější Kniha - květen 2021
psychologie pro každého

Nová vize psychologie - 11%
Tato kniha pojednává o utváření duše. Pokouším se v ní vytvořit psychologii duše, napsat esej obsahující novou vizi psychologie z hlediska duše.
psychologie pro každého

Nová vize psychologie

340 Kč
302 Kč
Posvátná prostitutka - 11%
Posvátná prostitutka ztělesňuje jak sexuální, tak duchovní stránku ženy. Velebí bohyni ve fyzické rozkoši a duchovní extázi. Přesto je posvátná prostitutka panenská. Její panenství nemá nic společného s fyzickým stavem, ale s vnitřním postojem.
psychologie pro každého
Ukázky

Posvátná prostitutka

268 Kč
238 Kč
Cesta nespoutané ženy - 6%
(3x)
Po bestselleru Cesta pravého muže - knize, která pomáhá statisícům mužů po celém světě spojit se se svou podstatou, zorientovat se v sobě, v ženách, sexu, kariéře a poslání - mají konečně i české čtenářky v rukou překlad Deidovy "bible" pro ženy.
psychologie pro každého

Cesta nespoutané ženy

254 Kč
239 Kč
Sociopat odvedle - 11%
V Sociopatovi odvedle nám Martha Stoutová, psycholožka z Harvardu, odhaluje, že šokující čtyři procenta běžné populace – tedy jeden člověk z pětadvaceti je skrytý sociopat, který nedokáže cítit stud, vinu nebo výčitky.
psychologie pro každého

Sociopat odvedle

324 Kč
288 Kč
Vy jste placebo – Na stavu mysli záleží - 11%
(1x)
V knize Jste placebo doktor Joe Dispenza předkládá několik doložených případů těch, kteří překonali rakovinu, srdeční choroby, depresi, artritidu nebo třesy spojené s Parkinsonovou chorobou pouze díky tomu, že věřili v placebo efekt.
psychologie pro každého

Vy jste placebo – Na stavu mysli záleží

404 Kč
359 Kč
Král, Válečník, Kouzelník, Milovník - 11%
(1x)
Tato kniha se snaží znovuobjevit, posílit a podpořit mužnost v mužích. Podle autorů je mužství utvořeno čtyřmi archetypickými mužskými energiemi, které jsou všem mužům vrozené a slouží různým účelům.
psychologie pro každého

Král, Válečník, Kouzelník, Milovník

269 Kč
239 Kč
Emoční inteligence - 11%

IQ není zdaleka tak důležité jako EQ!

Vydání přelomové práce jednoho z nejpřednějších amerických psychologů, která naprosto mění pohled na to, co to znamená být chytrý.

psychologie pro každého

Emoční inteligence

314 Kč
279 Kč
Ticho promlouvá - 11%
(1x)
Když se spojíme s tichem ve svém nitru, tak překročíme hranice své aktivní mysli a objevíme hloubku klidu a spokojenosti. S tímto poselstvím se seznámili čtenáři na celém světě v Tolleově první knize Moc přítomného okamžiku.
psychologie pro každého

Ticho promlouvá

296 Kč
263 Kč
Jak se stát moderním samurajem - 11%
(1x)
Autor je odborníkem na dějiny a život v Japonsku. V této knize přichází s originální myšlenkou a snaží se aplikovat hlavní ctnosti, disciplínu a tradice samurajů na dnešního člověka.
psychologie pro každého

Jak se stát moderním samurajem

269 Kč
239 Kč
O nemoci, která se nazývá schizofrenie - 11%
Uznávaný odborník na léčbu schizofrenie MUDr. Martin Jarolímek v knize srozumitelně charakterizuje tuto psychickou poruchu, líčí její příznaky a zabývá se různými aspekty léčby i běžného života.
psychologie pro každého

O nemoci, která se nazývá schizofrenie

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 186 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 19 > >>