Nejprodávanější tituly - květen 2021
učebnice

Učebnice létání - 11%
Sedmé vydání praktické příručky pro výcvik soukromého pilota letounů PPL(A). Kniha je zpracována podle požadavků evropského předpisu PART FCL, aktualizace zahrnují změny ve vzdušném prostoru, letecké frazeologii a předpisech.
učebnice

Učebnice létání

449 Kč
399 Kč
Poznej s námi Česko - 11%
Autorský pracovní sešit je tvořen tematickými dvoustránkami, na kterých se děti seznámí s Českou republikou – hlavním městem, jednotlivými kraji, jejich přírodou, historií, ale také se státními symboly, hymnou apod.
učebnice

Poznej s námi Česko

149 Kč
132 Kč
Angličtina pro radost III. - 20%
Třetí díl anglicko-české e-knihy určená středně pokročilým studentům. Procvičte si konverzační témata, gramatiku až po minulý průběhový čas a mnoho dalšího.
učebnice
Ukázky

Angličtina pro radost III.

95 Kč
76 Kč
Český jazyk – Slovní druhy - 11%
Laminátová kartička určená především pro žáky základních a středních škol nabízí graficky přehledný a stručný přehled 10 slovních druhů, které rozlišuje český jazyk i s příklady a krátkým popisem, co který slovní druh vyjadřuje, případně jakým způsobem zjistit z textu, o jaký slovní druh se jedná.
učebnice

Český jazyk – Slovní druhy

44 Kč
39 Kč
Einfach Deutsch - 11%

Učte se německy poslechem a mluvením nahlas! Ojedinělá učebnice a cvičebnice německého jazyka uplatňující metodu přímého mluvení. Spojuje vyčerpávající výklad gramatiky s množstvím zajímavých cvičebních vět. Procvičovat gramatiku a slovní zásobu bud

učebnice

Einfach Deutsch

269 Kč
239 Kč
Dějiny udatného českého národa - 11%
Jedná se o stolní deskovou hru, při které procestujete naší historií od lovců mamutů do současnosti a zároveň se při ní velmi pobavíte.
učebnice

Dějiny udatného českého národa

269 Kč
239 Kč
Album etud 2 - 11%
Výběr etud pro třetí stupeň technické vyspělosti provedly naše osvědčené klavírní pedagožky. Svazek obsahuje 37 cvičení autorů jako Czerny, Lemoine či Duvernoy včetně etud z klavírní školy Zdeňka Fibicha a Jana Maláta.
učebnice

Album etud 2

161 Kč
143 Kč
Jednoduchá elektrotechnika - 20%
Určena převážně žákům SOU a SOŠ, pro které slaboproudá elektrotechnika není hlavním studijním oborem. Doplňuje učebnici Středoškolská fyzika.
učebnice
Ukázky

Jednoduchá elektrotechnika

44 Kč
35 Kč
Klavihrátky - s tužkou a gumou u klavíru - pracovní sešit 1 - 11%
Přípravný pracovní sešit a vedle procvičování hlavních oblastí (noty, intervaly a posuvky) se více věnuje také tonálnímu cítění a přípravě na práci s hudebními formami. Náš hlavní cíl je učit děti pojmy cestou prožitku a vlastního vyjádření.
učebnice

Klavihrátky - s tužkou a gumou u klavíru - pracovní sešit 1

248 Kč
220 Kč
Hudební nauka pro ZUŠ 3. ročník - 12%
Pracovní sešit určený ke studiu hudební nauky pro žáky třetích tříd.
učebnice

Hudební nauka pro ZUŠ 3. ročník

77 Kč
68 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 442 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 45 > >>