Nejprodávanější e-knihy - květen 2021
sci-fi

Star Wars - Darth Plagueis - 20%

Plagueis byl nejmocnější sithský lord, jaký kdy žil. Může se stát i jediným, který nikdy nezemře? Darth Plagueis je jeden z nejnadanějších sithských lordů všech dob. Netouží po ničem jiném než po moci a obává se jen toho, že ji ztratí. Jako učedník bezvýhradně přijme nemilosrdné praktiky Sithů.

sci-fi
Ukázky

Star Wars - Darth Plagueis

279 Kč
223 Kč
Star Wars - Thrawn Ascendence: Chaos na vzestupu - 20%

Úvodní kniha nové trilogie Star Wars o tajemném národu Chissů Za hranicí galaxie se rozkládají Neznámé oblasti: nezmapované a plné skrytých tajemství a nebezpečí. V jejich vířícím Chaosu se nachází Ascendence, domov záhadných Chissů.

sci-fi
Ukázky

Star Wars - Thrawn Ascendence: Chaos na vzestupu

319 Kč
255 Kč
Šedý lovec - Warhammer 40 000 - 20%
V krutém světě jednaačtyřicátého tisíciletí je galaxie zmítána válkou. Mezi lidstvem a jeho naprostou zkázou stojí jen mariňáci Hvězdné pěchoty, z nichž nejbojovnější jsou Hvězdní vlci.
sci-fi
Ukázky

Šedý lovec - Warhammer 40 000

149 Kč
119 Kč
V ledovém sevření - 20%

V ledovém sevření uvězněná vesmírná loď skrývá hrozbu i naději pro celé lidstvo. Když automatická průzkumná sonda na vzdálené planetě Marzanna-3 nalezne téměř nepoškozenou průzkumnou loď Fridtjof Nansen, lidstvu se nabídne šance, na kterou čeká už mnoho let.

sci-fi
Ukázky

V ledovém sevření

279 Kč
223 Kč
Válkotvůrci - 20%
(3x)
Povídky dnes nejprodávanějšího spisovatele fantastiky publikujícího pod pseudonymem František Kotleta stály na počátku jeho literární kariéry.
sci-fi
Ukázky

Válkotvůrci

159 Kč
127 Kč
Galaxie v plamenech - 20%
(3x)
Když se vojevůdce Horus zotavil ze svých strašlivých zranění, vytáhl s vítězícím říšským vojskem proti vzbouřené planetě Ištvan III.
sci-fi
Ukázky

Galaxie v plamenech

149 Kč
119 Kč
Stroj nekonečna - 20%
(1x)
Ve vzdálených končinách vesmíru a na samé hranici Řádu se komplikovaná hra blíží ke svému vyústění. Tajemná a nebezpečná Penny Royal má stále v patách pronásledovatele, do jejichž čela se dostává Brockle, psychopatická forenzní UI.
sci-fi
Ukázky

Stroj nekonečna

179 Kč
143 Kč
Vězení - 19%
Rok 2057. Všechny pesimistické předpovědi se naplnily. V důsledku globálního oteplování se dříve úrodná místa proměnila v poušť, není co jísta pít, na jihu zuří války o vodu a na celé planetě se lidé potýkají s důsledky zvýšeného výskytu chorob..
sci-fi
Ukázky

Vězení

52 Kč
42 Kč
Zbouchnul jsem Satanovu dceru - 20%
Přišla si pro jeho duši, ale odešla s jeho srdcem. Román Carltona Mellicka III, autora s ohromující fantazií a nezaměnitelným stylem, je romantickou komedií, jaká tu ještě nebyla.
sci-fi
Ukázky

Zbouchnul jsem Satanovu dceru

170 Kč
136 Kč
Horův vzestup - 20%
Po tisících let expanzí a konkvist je lidské Impérium na vrcholu. Císař, který dosáhl svého snu pro lidstvo, předá otěže moci svému vrchnímu veliteli Horovi a zamíří zpátky na Terru.
sci-fi
Ukázky

Horův vzestup

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 101 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 11 > >>