Nejprodávanější Kniha - květen 2021
pro začínající čtenáře

Česká říkadla, písničky a pohádky - 11%
V barevně ilustrované knížce na děti čekají nejznámější lidová říkadla: třeba Šiju boty, Paci, paci, Vařila myšička kašičku, Byl jeden domeček, Šel Janeček na kopeček, Oženil se mraveneček.
pro začínající čtenáře

Česká říkadla, písničky a pohádky

269 Kč
239 Kč
Do pohádky se zvířátky - 11%
Knížka pohádek odpovídá pravidlům genetické metody výuky čtení. Pohádky jsou přiměřeně krátké, aby je děti stihly bez problémů samy přečíst při hodině nebo za domácí úkol.
pro začínající čtenáře

Do pohádky se zvířátky

194 Kč
172 Kč
Jak krásná je Panama - 11%
Tygřík a Míša spolu žijí v domku u řeky, ale začne je pálit dobré bydlo. Když jednoho dne připluje po vodě bedna s nápisem Panama, rozhodnou se do té cizokrajné končiny vonící po banánech vypravit.
pro začínající čtenáře

Jak krásná je Panama

179 Kč
159 Kč
Předvečer svatého Mikuláše - 11%
(1x)
Každý rok se v den sv. Mikuláše po městě prohání tlupy maskovaných čertů a ze všech koutů znějí petardy, štěkot a křik. A malý Petr letos bude u toho. Poprvé! Těší se, ale jak už to tak bývá, všechno dopadne jinak, než si vysnil.
pro začínající čtenáře

Předvečer svatého Mikuláše

268 Kč
238 Kč
Myšáci v akci
Volné pokračování dobrodružných příběhů myšáků Tomíka a Otíka, se kterými jsme se seznámili už v knížce „Myšáci na první výpravě“. Veselé příběhy myšáčků jsou vhodné pro děti od 4 let.
pro začínající čtenáře

Myšáci v akci

89 Kč
Pejsek Tom a jak to začalo - 11%
V této veselé knížce o štěňátku Tomovi se dozvíte, co všechno čeká na malého pejska v novém domově a jak se s nástrahami vypořádá. Knížka je určena pro nejmenší čtenáře a čtenářky – předškoláky a začínající školáky.
pro začínající čtenáře

Pejsek Tom a jak to začalo

152 Kč
135 Kč
Rošťák Bertík – Přineees! - 11%
Dvanáctá knížka s příběhy Rošťáka Bertíka – kluka se zvyky, které všechny dospělé kolem děsí! Bertík má plnou hlavu ztřeštěných plánů a šílených nápadů, a jestli prahnete po potížích, už dál nehledejte – Bertík v nich vězí až po krk!
pro začínající čtenáře

Rošťák Bertík – Přineees!

178 Kč
158 Kč
Rybí sliby - 11%
Pohádkový příběh vypráví o mořské panence, kterou bídný černokněžník Mořemor zlým kouzlem odnese daleko od rodného moře až k prameni horského potůčku.
pro začínající čtenáře

Rybí sliby

269 Kč
239 Kč
Kos je bos - 11%

1. čtení - pro nejmenší čtenáře (6-7 let). V knize o Pepovi a jeho kamarádovi kosovi najdete hlavně obrázky. Slova psaná velkými písmeny jsou snadná k přečtení. Tak hurá do toho!

pro začínající čtenáře

Kos je bos

215 Kč
191 Kč
Psi nebaletí
Okouzlující a humorný příběh malého psa Biffa, který ze všeho nejvíc na světě miluje hudbu, měsíční světlo a drobné krůčky po špičkách. Je pevně přesvědčený o tom, že není pes a má jeden velký sen – chce se stát balerínou a být na všech plakátech.
pro začínající čtenáře
Ukázky

Psi nebaletí

71 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 55 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>