Nejprodávanější knihy - květen 2021
horory

Povznesení
(3x)
Scott Carey vypadá stále stejně, přesto ale neustále ztrácí na váze. Je tu také pár dalších podivností. Váží stejně v oblečení i bez něj. Se svým problémem se svěřuje doktoru Ellisovi.
horory

Povznesení

270 Kč
Prokletí Salemu
Raný Kingův román Prokletí Salemu buduje dusivou atmosféru hrůzy postupně a v hypnoticky pomalém tempu. Nečekejte happy end, nečekejte jednoznačné rozdělení na dobro a zlo, protože nejhorším zlem není člověku nadpřirozená bytost, ale on sám.
horory

Prokletí Salemu

387 Kč
Puls
(1x)
Civilizace sklouzla po krvavé stopě do dalšího období temna, což možná někoho nepřekvapí, ale stalo se to takovou rychlostí, jakou nepředvídali ani největší škarohlídi mezi futurology.
horory

Puls

288 Kč
Srovnáno se zemí
JSOU CHVÍLE, KDY UŽ ČLOVĚK NEMÁ CO ZTRATIT Bart Dawes stojí v cestě pokroku. Prodloužení dálnice pohltí prádelnu, kde pracuje, i dům, v němž bydlel dvacet let, v němž se miloval s manželkou a hrál si se synem.
horory

Srovnáno se zemí

261 Kč
Strážci zákona
(1x)
Ve Wentworthu v Ohiu panuje horké letní odpoledne a v Topolové ulici je všechno jak má být. Jediná věc, která zcela nezapadá do obrazu, je červená dodávka, která vyčkává s běžícím motorem na kopci.
horory

Strážci zákona

333 Kč
Kamenný dům

Poblíž školy Coal Hill stojí starý kamenný dům. Lidé kolem něj většinou procházejí se sklopenou hlavou. Všichni vědí, co se o tom místě povídá. Kdo se však před domem zastaví a podívá se nahoru, spatří obličej přitisknutý na okenní tabulku.

horory

Kamenný dům

269 Kč
Strašidelná vagina
(1x)
Je těžké milovat ženu, jejíž vagina je bránou do světa mrtvých…
horory
Ukázky

Strašidelná vagina

206 Kč
Temné léto
(1x)
Píše se léto 1960, a v malém městečku Elm Haven v Illinois vzniká mezi pěti dvanáctiletými chlapci pouto, které nezpřetrhá ani nepředvídatelný běh života.
horory

Temné léto

449 Kč
Revival
Temný a uhrančivý román z pera slavného mistra napětí. Revival vypráví o knězi, který před lety přijel do novoanglického městečka, získal si zdejší obyvatele a stal se přítelem a mentorem malého chlapce.
horory

Revival

333 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 49 položek
<< < 1 .. 3 4 5